Kulturcenteret i Aabybro har kickstartet 2023 med et forrygende forårsprogram og har allerede meldt udsolgt på to af koncerterne, den netop afholdte Slagerparade samt Michael Falchs soloturné i marts. Men fortvivl ikke af den grund, for der er masser af andre spændende oplevelser i vente.

Danmarks ukronede Rock’n’roll kvinde kigger forbi

Fredag 17. februar, altså lige op til vinterferien står den i Rock’n’rollens tegn, når Michelle Birkballe indtager scenen med sit fremragende orkester. Mange kender nok allerede Michelle fra TV-koncerterne i Mariehaven i Ansager samt hendes langvarige samarbejde med netop afdøde Rock Nalle.

Selvom Michelle Birkballe er født og opvokset med fødderne i dansk muld, så er hendes slægtskab til blues og rock fra Louisiana og andre af rockens arketypiske egne, så stærkt og så uforfalsket, at man let kan komme i tvivl, når man lytter til en sang som hendes “I still play my guitar” fra 2018. Hendes hjerteblod og personlighed er så meget til stede, at man kunne tro, at rock’n’roll kommer fra smalltown Thorsager. Og at fortællingen om Michelles opvækst kunne handle om nogle af rockhistoriens største navne. Hvis man har været så heldig, at man har hørt hende live, så er man ikke i tvivl – hun er Rock’n’Roll!!

Kultur og erhvervscenter
Kultur og erhvervscenter
Kultur og erhvervscenter

No costumes, no bullshit – just the music

Du kan også lade dig bjergtage af DOORS LEGACY’s fantastiske udgaver af de udødelige klassikere fra The Doors musikkatalog i starten af marts.
“The best interpretation I’ve ever heard. This is not a tribute band. These guys are REAL musicians”
Lige nøjagtig Sådan udtalte The Doors’ oprindelige og legendariske studie-bassist Jerry Scheff sig, efter han medvirkede på bandets turné i 2019 – og noget er der om snakken, da Doors Legacy efter flere udsolgte turnéer i den grad er brudt igennem lydmuren som officielle fakkelbærere og de ypperste fortolkere af The Doors’ musikalske skattekiste. Tag med på en nostalgisk rejse tilbage til en tid, hvor konventionerne blev udfordret og der for alvor var revolution i luften og med mottoet; No costumes, no bullshit – just the music.

– Peter Vesth kigger forbi til én af vores populære søndagsmatinéer i slutningen af marts og der er i den grad lagt op til Tapas-, syng med- og dans på bordene-stemning, når Claus Hassing kommer forbi lige efter påske. Jeg glæder mig derudover ustyrligt til at kunne præsentere tre stærke kvinder fra det danske musikliv i april og maj måned”, udtaler den koncertansvarlige Mads Mølgaard til Blokhus Avis og fortsætter: -Her vil Victoria Siff, der under navnet Loud Tiger sammen med sit band blæse os bagover med sin kraftfulde stemme og country-inspirerede musik inden LYDMOR, der helt alene på scenen med kun sin stemme samt et flygel, vil sende os på en drømmende tur i hendes musikalske univers. Sidst men ikke mindst kigger Signe Svendsen, der med sit 5. album kandiderer til årets album-udgivelse, forbi torsdagen inden st. bededag – tjek dem ud alle, det bliver magisk.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events