Nyheder
imported

Kulturhuset Blokhus: Ombygning går planmæssigt

Udvidelsen af Kulturhuset Blokhus med yderligere 580 m2 kører efter planen, på trods af Kong Frost, lyder det fra direktør John Andersen.

Hune:

Det går planmæssigt på trods af Kong Frost

Udvidelsen af Kulturhuset Blokhus med yderligere 580 m2 kører efter planen, på trods af Kong Frost, lyder det fra direktør John Andersen.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

De førstespadestik til udvidelse og ombygning af Kulturhuset Blokhus blev taget i januar måned. Og meget er sket siden. – Håndværkerne har arbejdet på højtryk og er netop på vej hjem for at holde weekend, lyder det fra en tilfreds direktør, John Andersen, der i denne uge gjorde status.  -Håndværkerne arbejder effektivt og rigtig godt sammen, så det skal nok blive klar til indvielsen af udvidelsen fredag d. 23. marts, siger han. Han glæder os over at udvidelsen af hele bebyggelsen med yderligere 580 m2 foregår planmæssigt. Rammerne for det store og nye indgangsparti med receptionsområde og kunstbutik er sat, og de næste uger arbejdes der på at færdiggøre det hele samt de nye toiletfaciliteter og bedre lagerlogistik og parkering m.m. – Det bliver helt fantastisk flot, og vi glæder os til at indvie alt det nye fredag d. 23. marts, afslutter han.  

Det sker i Kulturhuset og Skulpturparken Blokhus 2018:

Officiel åbningsindvielse og festudstilling i Kulturhuset fredag d. 23. marts.

Sandskulptørerne går i gang fra d. 25. april. Hermed udformer de enorme sandskulpturer under temaet: "Alletiders Helte" frem til d. 6. maj.

Fiberbetonskulptørerne går i gang fra d. 1. maj. Hermed udformer de enorme fiberbeton-skulpturer under temaet: "Havets Vidundere".

Skulpturparken Blokhus åbner for gæster fra d. 1. maj.

Officiel åbningsindvielse af Blokhus Sandskulpturfestival samt Skulpturparken foregår d. 10. maj. 

Træskulpturfestivalen 2018 sættes i gang fra d. 1.-3. juni. Træskulptørerne carver efter temaet: "Skovens Dyreliv". 

                                                                                              

 

Læs om fantastiske oplevelser og events