Blokhus

Kulturhuset lancerer større eventkalender i 2024

De første i rækken finder sted i vinterferieugerne 7 og 8

Når der tages fat på en ny sæson i 2024 i Kulturhuset og Skulpturparken Blokhus er det med en lancering af en masse nye tiltag. Stedet præsenterer en særlig eventkalender, hvor oplevelserne, kunsten og kreativiteten blomstrer.

Året skydes i gang med to spændende arrangementer. Det sker med en særlig festudstilling: ”Udsigt til fest” samt ”Kunst i Blokhus” – og for de lækre-sultne bliver der også ekstra tilbud på menuerne i caféen.

Udsigt til fest

Festudstillingen afvikles 9.-11. februar og igen 16.-18. februar. Den er henvendt til alle, der står overfor at afholde et bryllup, konfirmation eller øvrige mærkedage, hvor der skal tænkes på alt lige fra borddækning til festmenuer. I Vestkysten kan der hentes masser af inspiration, og de er pyntet op efter alle kunstens regler. Der er også mulighed for at tale med personalet, som er behjælpelig med at sammensætte dagen, så den fremstår som et uforglemmeligt minde resten af livet. Der er gratis entré.

Kunst i Blokhus

Den 17.-18. februar bliver en weekend for gæster, der nyder at bevæge sig ind i kunstens verden. I løbet af denne weekend vil de besøgende kunne gå på opdagelse iblandt et væld af spændende udstillere, som både fremviser lækkert dansk kunsthåndværk og spændende designs.
Udstillingen består af mere end 23 stande i Koncertsalen, hvor kunstnerne præsenterer henholdsvis malerier, fotografisk fine art, smykker, unika design, skulpturer, keramik, glaskunst og meget mere. Begge eftermiddage kl. 14 vil det også være muligt at nyde en lille eksklusiv koncert med Tine Lilholt på fløjter og harpe og Klaus Thrane på percussion og trommer. Denne event arrangeres i samarbejde med Lions Club Hvetbo & Lions Pandrup og der er gratis entré. Læs mere omkring udstillere samt eventen på Kulturhuset og Skulpturparkens hjemmeside. 

Nyd en eksklusiv koncert med Tine Lilholt og Klaus Trane

Vinterhave, Genbrugsfestival og glasudstilling

Vinterferien følges op af mange flere spændende events frem til åbningen af Sandskulptur Festivalen.  9.-10. marts er der ”WinterGarden Udstilling”, hvor du kan få masser af inspiration til indretning af haven – herunder f.eks. dit orangeri. Der vil være samlet nogle interessante udstillere, der viser alt lige fra udendørs kunst til indendørs møbler og  haveartikler.

I hele påskeugen fra 23. – 31. marts bliver der inviteret til Genbrugsfestival, hvor der vil være udstilling af værker og kunst, der alle har afsæt i at skabe noget visuelt ud af genbrugsmaterialer. Her gæster kunstner Eva Tor Hansen, RåtogGodt samt mange øvrige aktører med smukke og opsigtsvækkende værker er der også særudstillinger samt mulighed for at gøre en god handel i parkens hytter, hvor der bl.a. er salg af luksuslopper, værker og genbrug.

Og igen i april 5. – 21. april holdes der ekstraordinært åbent i Skulpturparken, hvor gæsterne kan tage på en særlig kunstvandring og opleve imponerende kunstværker – udarbejdet i glas og spejle, der er flot integreret i den hyggelige park med træer, bede og stier. Samtidig indbydes der til OpenArt Festival, når der i weekenden 13.-14. april vil være besøg af forskellige kunstnere, der udstiller udendørs i parken med mange forskellige stilarter indenfor fotografi, maleri og keramik.

Læs om fantastiske oplevelser og events