Aabybro

Kulturskole på turné med Skolejam

I disse dage bliver der givet koncerter på syv folkeskoler rundt omkring i kommunen. Det er Kulturskolen, der sammen med nogle af de musikalske elever er rundt for både at give sig selv og publikum en oplevelse.
– Vi musiklærere og alle vores elever ved, hvor skønt det er at gå til musik. At kunne spille et instrument og udtrykke sig igennem det. Vi vil gerne give den glæde videre til publikum på denne koncerttur, siger Brian Boutrup fra Jammerbugt Kulturskole.
– Med de koncerter, vi foreløbigt haft spillet, har det været en fest. Publikum, som er skoleeleverne på de respektive skoler, har været ellevilde, klappet, hujet, sunget med og danset. Det er jo også sjovt, at de kender dem, der står på scenen, for de går på den skole, vi spiller for – det er en del af konceptet bag “Skolejam”.

Klar til ny sæson
Koncertturnéen slutter torsdag 7. april, og til den tid vil op mod 1.500 folkeskoleelever have været til koncert med lærere og elever fra Kulturskolen.
– Det er tid til tilmelding til den kommende sæson 2022-2023 i Kulturskolen, og vi kan høre på mange af de publikummer, vi spiller for, at de også gerne vil gå til musik og lære at spille. Det forstår vi godt, for musik er både dejligt at være god til, det varer hele livet, og så viser alle undersøgelser også, at musik er godt for både indlæring og kreativitet, siger Brian Boutrup.

Læs om fantastiske oplevelser og events