Nyheder
imported

Kunderne blev forkælet

Onsdag aften inviterede børnetøjsbutikken Sally & Sørøveren i Hune, til kundeaften. Mere end 50 kunder benyttede muligheden for at høre mere om butikkens mærker og vinde flotte præmier

 Onsdag aften inviterede børnetøjsbutikken Sally & Sørøveren i Hune, til kundeaften. Mere end 50 kunder benyttede muligheden for at høre mere om butikkens mærker og vinde flotte præmier.

– Jeg er lidt overvældet over den store interesse, fortæller en glad indehaver af butikken, Ditte Haugaard.

Aftenen startede hos Hune Bageri, hvor man bød på langtidshævede luksusboller med Skagens Skine, Port Salut ost, Pesto og pinjekerner så bunden var lagt til en spændende aften.

Efter maden var der modeshow og repræsentanter fra mærkerne Molo, Ej Sikke Lej, CeLaVi og Katvig, holdt små foredrag om kendetegnende ved deres mærker. 

Ditte Haugaard fortalte selv lidt om forretningen. Hun var meget glad for de mange fremmødte. (Foto: Lars Bisgaard – blokhus.dk/Blokhus Avis)

Der var goodie bags til alle fremmødte og der ud over masser af konkurrencer.

Aftenen sluttede af med et besøg i Sally & Sørøverens butik, hvor der i anledning af aftenen var ekstra gode tilbud, og hvor man samtidig havde mulighed for at snakke mere med de fremmødte konsulenter.

Det er første gang Ditte Haugaard binder an med sådan en aften, men nok ikke sidste gang. Det store fremmøde har gjort indtryk og givet hende mod på at lave noget lignende en anden gang.

– Vi har fået en masse positive tilkendegivelser, så nu går vi lige i tænkeboks om det er noget vi måske skulle bygge videre på i 2013.

Læs om fantastiske oplevelser og events