Museum for papirkunst
Kunst og Kultur

Kunstruten

Oplev de spændende gallerier og kunst-håndværkere igennem en kunstrute

Langs Nordjyllands vestkyst er der masser af gode muligheder for at opleve spændende gallerier og kunsthåndværkere. Kreativiteten blomstrer og hvad enten du er på udkig efter smukke kunstværker til dig selv eller afprøve dine egne kreative evner, så spænder det vidt i hele området.

På gallerierne er der skiftende udstillinger af anerkendte kunstnere, og derudover kan du blandt andet opleve keramik, malerier, skulpturer, glaskunst og smykker i unikt design og i høj kvalitet.

Området byder også på kreative værksteder med glasworkshops og lysstøberier, så du selv kan lege med farver og former.
Mangfoldigheden er stor langs Nordjyllands vestkyst. Livet her tæt på kysten og midt i naturen inspirerer og kreativiteten er stor. Der fremstilles eller fremvises kunst i mange forskellige materialer, former, farver og udtryk.

 

Inspiration til kunst og kultursteder du bør besøge

Find inspiration her nedenfor med steder, du bør besøge og hvad de ellers kan tilbyde samt hvordan du finder vej dertil. 

Art of Jan Jørgensen

Art of Jan Jørgensen

Dansk design og smykkeværksted. Danmarks største leverandør af diamantsmykker og vielsesringe. Stor forretning med mulighed for rundvisninger.

Etly_Klarborg 3b

Etly Klarborg

Etly Klarborg, som er kunstneren bag Klarborgnisserne og brandet Klarborg, har i mere end 35 år solgt og designet de flotte og berømte nisser, som pryder mange danske hjem.

galleri rødhusgaarden

Galleri Rødhusgården

Galleriet har eksisteret i mere end 20 år og har gennem årene satset på at vise nutidig kunst af høj kvalitet af såvel danske som internationale kunstnere.

Skulpturparken HC Andersen 20150517-_UJP2412

Kulturhuset Blokhus / Skulpturparken

Huset byder på stor kunstbutik samt Sandskulpturfestival med imponerende skulpturer opført i sand – hvert år udført i forskellige temaer.
20.000 m2 stor park med stier og blomsterunivers, café og orangeri. 

Raku Galleriet

Raku Galleriet

Unikt keramisk værksted med dertilhørende salgsudstilling. Rakugalleriet ligger i det naturskønne område tæt ved Slettestrand og Svinkløv Badehotel.

Museum for papirkunst

Museum for Papirkunst

Besøg Nordens eneste specialmuseum for papirkunst. Store psaligrafiske værker udført af Bit Vejle og temporære udstillinger af anerkendt papirkunst, papirdesign og papirkunsthåndværk fra hele verden.

KunstUnik

KunstUnik

En verden af unik kunst, både til haven og til boligen. KunstUnik forhandler kun særlige kunstværker  indenfor havekunst og boligkunst.
Udvalgte europæiske kunstnere forskønner den 3000 m2 store have.

Voergaard_slot-Mette Johnsen (1)

Voergaard Slot

Et rigtigt skattekammer af oplevelser.

Oplev de uvurderlige kunstskatte og de kongelige antikviteter.

Frøkner & Fruer

Lad dig inspirere af de mange farver, former og detaljer i et sortiment der er ganske enestående. Unikke kunstværker og galleri med skiftende udstillinger. 

blokhus lys

Blokhus Lys

 Danmarks største udvalg af stearinlys samt selvdypafdeling.

Tranum Lys og glas

Tranum Lys & Glas

Alverdens glaskunst og keramik i den 250 m2 store butik. Hvis du selv har lyst til at give dig i kast med kreativiteten, tilbydes der workshops i både glaskunst og i keramik

Læs om fantastiske oplevelser og events