Nyheder
imported

Lattersuccessen er tilbage

Et ”brag” af en festlig aften venter alle gæsterne, når Kulturhuset Blokhus slår dørene op for Blokhus Revyens Dinner og show fredag d. 26. maj.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Stine Bruun & Martin Knudsen har igennem mere end 10 år fungeret som makkerpar på de skrå brædder og er blandt andet kendt fra Cirkusbygningen, Bakkens Hvile, Cabaret i Tivoli, Top Charlie mv. Sammen har de humoristiske skuespillere et kæmpe repertoire med i rygsækken som de glæder sig til at servere for Kulturhusets gæster fredag d. 26. maj.

REVY – Dinner og SHOW

Gæsterne indtager en lækker menu samtidig med at skuespillerne binder aftenen sammen med forskellige indslag. De underholdende indslag har noget for enhver smag; cabaret, revy, og shownumre – hvor publikum med kærlig hånd bliver inddraget. – Det er ekstremt vigtigt for os at vores gæster føler sig velkommen, og at vores underholdning er nærværende, overraskende og ikke mindst sjov! Og det vil vi gerne garantere, tilføjer Stine Bruun. – Vi glæder os… Tænk vi er tilbage i Blokhus for 4 år i træk , og vi ser frem til at gense vores Blokhus og Hune venner til en festlig aften, siger Martin afslutningsvis

Læs om fantastiske oplevelser og events