Nyheder
imported

Ledertrainee fra Super Brugsen Pandrup skaber succes-vinsmagning

Det var en spændt Kenneth Hansen der d. 16. april kl. 18 åbnede dørene op til Sparekassen Vendsyssels lokaler – og bød velkommen til Vinaften.

Set og sket:

Sammen om succes

Kenneth Hansen, Ledertrainee fra Super Brugsen Pandrup afviklede sin fagprøve i Pandrup – og fik positiv feedback.

Tekst: Louise Kande – Foto: Super Brugsen Pandrup

Det var en spændt Kenneth Hansen der d. 16. april kl. 18 åbnede dørene op til Sparekassen Vendsyssels lokaler – og bød velkommen til Vinaften.

Op til selve åbningen havde Kenneth afsat stort set hele sin torsdag af til at forbedrede aftenen og få styr på de små detaljer for selve arrangementet.  Forløbet for aftenen havde han forberedt i op til flere uger før, da hele aftenen var en del af hans afsluttende opgave – fagprøven som ledertrainee i SuperBrugsen Pandrup.

– For at sådan en aften kan betragtes som en succes, er det vigtigt at vores gæster føler sig underholdt og i godt selskab. For at dette kan lade sig gøre, er der en masse planlægning og forberedelse som skal gå op i en højere enhed. Jeg har f.eks. skulle koordinere sammensætningen af menuen sammen med vores slagter og delikatesse og ydermere arbejdet tæt sammen med Steve Brørup Pedersen fra MultiWine for at finde de vine, der passer bedst til årstiden – og ikke mindst til vores gæster.

Kenneth Hansen fik stor opbakning og arbejdshjælp fra sine kollegaer. –Det har betydet, at jeg på aftenen har stået for at uddelegere en masse opgaver, hvilket passer mig rigtig godt. Og jeg vil selvfølgelig også pointere, at uden dem, havde det da slet ikke været muligt, siger han taknemmeligt.

– Jeg synes at aftenen gik over al forventning, og jeg nød hver sekund.  Jeg fik en masse positiv feedback fra vores gæster, hvilket selvfølgelig varmer. Jeg nyder virkelig, at jeg kan give sådan et arrangement til vores kunder i SuperBrugsen, og tror på at det er med til at gøre vores lille samfund mere attraktivt, afslutter han.

Næste projekt for Kenneth Hansen er at få skrevet sin fagopgave færdig, og forsvare den.  

 

Læs om fantastiske oplevelser og events