Blokhus

Leo træder ud af trio

Sussi fortsætter uden sin trofaste makker
sussi_og_leo

Parret fejrede 50 års jubilæum sidste år, men nu er det blevet officielt, at Leo ophører med at optræde sammen med Sussi.

Leo blev alvorligt syg med tarmslyng, og er pt. indlagt på sygehuset. Den 67 årige musiker er derfor nødt til at indstille sin musikalske karriere.

-Ja det er lidt underligt, at Leo og jeg ikke skal ud at spille sammen mere. Det har vi jo gjort i 51 år. Leo skal være hjemme for at blive helt rask.
Han har det bedre, men er stadig på sygehuset, oplyser de på deres fælles Facebookside.

Sussi fortsætter med musikken

Selvom Leo har valgt at lade sig pensionere, så har Sussi besluttet at fortsætte sin koncertrække.

-Jeg er så heldig, at vores trommeslager Thomas Ehrenreich og en orgelspiller, der hedder Kim, tager med mig ud. Vi kalder os for
Sussi og drengene, siger Sussi.

Fra Saltum

Sussi og Leo er et populært orkester, og der er altid fest og farver over feltet, når trioen går på scenen. De underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på. Det er lige fra ”Smoke on the Water” og til ”Sikke en fest”, hvor salen koger af syng-med og højt humør. Uanset hvor Trio Sussi & Leo optræder, er de et enormt tilløbsstykke, og det gør, at arrangørerne ofte bestiller dem år efter år.

Parret, der er bosiddende i Saltum, optrådte i Hune sidste sommer. Her blev der afholdt Hune By Night, og i forbindelse med deres optræden på P-pladsen ved Kulturhuset spredte de masser af stemning og livsglæde. Det vil Sussi fortsætte med i den nye sammensatte gruppe.

Fra duo til trio

Det hele begyndte hjemme i Leos kælder, hvor Leo spillede i et band, der hed Starfighters.

Efter Sussi & Leo havde mødt hinanden i skolen, blev de kærester, og Sussi blev en del af bandet.
De spillede i Starfighters i et par år, inden duoen Sussi & Leo opstod. Sussi & Leo blev fuldtidsmusikere, da de var 18 år gamle.

Da Sussi & Leo var blot 21 år begyndte de på Brøndums Hotel i Skagen. De blev gift, da de var 26 på Sussis fødselsdag, og 2 år efter begyndte de at optræde på Skansen. Året efter blev den første langtidskontrakt underskrevet, og det hele udviklede sig til en af de største attraktioner overhovedet.

I 2003 stoppede de på Skansen efter 20 år på samme scene for at starte deres eget sted i Frederikshavn – RITZ.

I 2004 fik de følgeskab af trommeslageren Thomas Ehrenreich, og sidenhen har de 3 videreudviklet og forfinet deres unikke stil og underholdt et forrygende antal mennesker lige siden.

Thomas Ehrenreich fortsætter samarbejdet med Sussi i orkesteret “Sussi og drengene”.

Læs om fantastiske oplevelser og events