Løkken Molefestival blev afholdt i Løkken sidst i august. Weekenden er afsat til den lokale begivenhed – helt som den også har været de foregående år. I år er konceptet dog blevet ændret lidt i forhold til musik og mad rundt i gaderne, som afløser det der tidligere har været afholdt i et stort telt.
-Det blev utrolig vellykket, siger Christina Frøstrup, event- og marketingmanager hos Løkken Turistbureau, som står for at arrangere festivalen i samarbejde med de frivillige.
-Vi har oplevet en stor opbakning fra erhvervet. Det har været helt fantastisk, hvordan de har taget det til sig og sørget for at arrangere noget i tilknytning til deres forretning. Det er også blevet taget godt imod fra gæsterne. Samtidigt retter hun en stor tak til de mange sponsorer og frivillige, som har været vigtige for at de i det hele taget kunne gennemføre festivalen.
Hun fortæller videre, at der var masser af aktiviteter rundt omkring i byen og på stranden. Et par af de ting hun fremhæver er det velbesøgte råvaremarked og fiskeauktionen, som de plejer at afholde i Fiskernes Hus. I år var Ib Grønbech hyret ind som auktionarius, og han fortæller at huset var fyldt til sidste plads.
-Den har aldrig været så godt besøgt, siger Christina Frøstrup, og hun anslår, at der har været omkring 1500 pr. dag, der har lagt vejen forbi Løkken Molefestival. Og samtidig har vi haft stor succes med salg af vores lodder i Løkken Moletombola, hvor der blev udsolgt.

Spansk paella

Hos en af byens restauratører – 1_Lounge – har der også været stor tilfredshed med, hvordan konceptet har været bygget op i år. Indehaver Ole Madsen fortæller, at langt flere kommer forbi i og med det hele er flyttet ud i byen. Gæsterne bevæger sig mere rundt i byen og oplever, hvad de forskellige forretninger har.
– Det betød, at de fik et større salg.
Selv havde han arrangeret livemusik og sat ekstra borde og stole op udenfor restauranten. Der blev samtidigt serveret en kæmpe spansk paella, som blev udsolgt.
-Det hele var meget hyggeligt med en god stemning, og det blev taget rigtig godt imod, siger Ole Madsen. Vi er tilfredse.

Løkken Molefestival afholdes igen 24-25. august 2024.

Læs om fantastiske oplevelser og events