Det sker

Løkken Molefestival som aldrig før

 | FOTO: Poul Nymark
Fiskeauktion, smag, musik og marked

Festivalen, der startede i 2018, har med undtagelse af de to år med Corona, hvert år skabt festlig stemning nede ved molen, og det fortsætter den med oplyser Løkken Turistbureau. 
De er arrangører af eventen, og driver den sammen med en lang række frivillige fra byen. De er nu klar til at invitere alle til den populære festival i weekenden lørdag 26. og søndag 27. august henholdsvis fra kl. 9.00-22.00 og kl. 9.00 – 16.00.

Byen fejrer molelejet

I Løkken værner man om historien, traditionerne og den kultur, byen er bygget på. Derfor glæder de sig også til at åbne årets molefestival. Det er tydeligt, at festivalen betyder noget for de lokale, og det er en god anledning til at byen kan vise, hvad det betyder. Samtidig er hele miljøet omkring molen og stranden en identitet og et kendertegn for Løkken, og det vil lokalsamfundet gerne fejre.

Festivalen og dets aktiviteter tager derfor også udgangspunkt i omgivelserne, som hovedsageligt er et bymiljø tæt på hav og strand, og det der nu følger med; nemlig badeliv, fiskermiljø og andre maritime oplevelser. 

Fiskeauktion med Ib Grønbech

Byen og stranden omkring molelejet vil syde af spændende aktiviteter for både børn og voksne.
Et af de helt store trækplastre i år er den eftertragtede fiskeauktion, som finder sted lørdag den 26. august kl. 10.30.
Arrangørerne har i den forbindelse allieret sig med selveste Ib Grønbech, som skal være auktionarius.
Derudover kan du opleve den maritime stemning, få forkælet dine smagsløg med masser af spændende retter med fisk, finde lækre specialiteter på råvaremarkedet samt deltage i nogle af de mange forskellige outdooraktiviteter.

Nye initiativer

i stedet for fællesspisning og musik i et stort telt er der, som noget nyt, indgået et samarbejde med byens restauratører, hvor det er aftalt at skabe musikale indslag i flere områder af byen, og restauranterne byder samtidig på et ekstraordinært menukort til weekenden eller street food fra deres køkkener, oplyser Amalie Andersen, bureauchef hos Løkken Turistbureau.
-Vi synes det var en bedre måde at få festivalen udbredt til hele byen, hvor alle kan bidrage med noget, siger Amalie Andersen, og vi forventer også, at vi i år kan tiltrække endnu flere til byen.
Typisk er der omkring 1300 gæster pr. dag, der nyder den hyggelige molestemning, men i år forventer arrangørerne op mod 2000 besøgende pr. dag.
Desuden vil der blive sørget for hyggelig stemning med livemusik på torvet bl.a. leveret af gruppen Gehör. De spiller byen op med de kendte popnumre, som alle kan synge med på.

Løkken Molefestival afholdes hvert år den sidste weekend i august.

Læs om fantastiske oplevelser og events