Blokhus

Lokal distribution oplever stor efterspørgsel

Nye displaystativer er en succes
Display - stativ - Blokhus Medier

Blokhus Medier har lanceret en lokal distributionsløsning i år. Fra påske blev det muligt for erhvervsdrivende i området fra Hirtshals i nord til Thorupstrand i sydvest at få udleveret et gratis stativ til at stå i egen forretning med relevant turistinformation.
Stativet rummer brochurer fra attraktioner og oplevelser i Nordjylland henvendt direkte til gæster, der opholder sig langs vestkysten i Nordjylland. Samtidig kan man hente det nye turistmagasin Vestkysten Nordjylland og den sidste nye Blokhus Avis.

Blokhus avis
Vestkysten turistguide

-Vi har oplevet utrolig stor efterspørgsel på stativerne, siger bestyrelsen bag Blokhus Medier. Både blandt lokale virksomheder og hos dem, der kan afhente de trykte materialer.
-De bliver revet ned ad hylderne lige så rask, som vi fylder dem op – også selvom vi ikke engang har ramt højsæsonen endnu. Det er vi naturligvis glade for, men heller ikke særlig overraskede over. Den lokale distribution mangler nemlig.
Der er jo rigtig mange gæster i hele området hele sommeren. Og selvom de naturligvis orienterer sig online, så er der på baggrund af vores erfaringer også brug for at de kan se og blive inspireret i trykte foldere og aviser. Derfor har vi taget den opgave på os, siger en enig bestyrelse.
For erhvervsvirksomheder er det stadig muligt at købe sig en plads i stativet til en meget fair pris med omdeling af egen folder 1 gang i kvartalet, og derved have glæden af at kunne kommunikere direkte til de mange oplevelseshungrende gæster. De møder stativet i diverse dagligvareforretninger, når de alligevel er inde for at handle samt hos forskellige feriehusudlejere, attraktioner og tøjforretninger.
-Samtidig tager stativet hånd om at Blokhus Avis og turistmagasinet ikke ligger og fylder på disken rundt omkring. I stedet præsenteres de begge rigtig godt i stativerne – både til glæde for annoncørerne og gæsterne, afslutter bestyrelsen.

Læs om fantastiske oplevelser og events