Aabybro

Lokal ildsjæl bliver ny direktør i DGI Huset

Bestyrelsen for DGI Huset Aabybro har ansat Anders Tendal Christiansen som ny direktør pr. 1. september. Han afløser Claus Nørgaard Poulsen, der fratrådte i februar.
I mellem tiden er Lars Holt konstitueret direktør.
– Med Anders får vi en stærk lokal profil, der har fingeren på pulsen indenfor det frivillige arbejde, i erhvervslivet og som borger. Anders er født og opvokset i Aabybro, DGI Huset står et godt sted økonomisk og indholdsmæssigt. Det skal vi fastholde og bruge som afsæt for videreudvikling af Huset, siger Jens Jungersen, formand for DGI Husets bestyrelse.
– Der kommer rigtig mange gæster i Huset. Derfor er der fokus på en direktør, der henter motivationen i interaktionen med andre mennesker og i samspillet evner at finde de rigtige løsninger, siger Jens Jungersen.

Et drømmejob
Anders T. Christiansen kommer fra et job som strategisk rådgiver på Aalborg Universitet.
– Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med jobbet. Det er ikke nogen hemmelighed, at det på mange måder er et drømmejob. At jeg sammen med medarbejderne i DGI Huset skal fortsætte udviklingen af hele byens DGI Hus og samtidig bidrage til udviklingen af byen, er på alle måder noget jeg ser frem til, siger han.
– Efter i mange år at have haft et udefra ind perspektiv, så er jeg ydmyg over opgaven, og ser frem til at få udviklet perspektivet. Jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med foreninger og de mange forskellige aktører, der er med til at gøre Aabybro til et fantastisk sted at bo og leve, siger Anders Tendal Christiansen.

Læs om fantastiske oplevelser og events