Hune marked (23)
Blokhus

Lokal udviklingsplan skal drøftes

Alle borgere i Hune og Blokhus indkaldes til møde
 | FOTO: Arkivfotos  

Jammerbugt Kommune har taget initiativ til et møde, hvor den aktuelle LUP (Lokal Udviklingsplan) skal drøftes. Derfor indkaldes alle borgere til møde i Hune Forsamlingshus onsdag 26. april kl. 19.00 – 21.00.
Den lokale repræsentant i Landdistriktsrådet i Jammerbugt Kommune – Morten Bo – vil denne aften fremlægge den nuværende udviklingsplan.

-Det er Jammerbugt Kommune, der har taget initiativ til mødet, og formålet er egentlig at inddrage alle borgerne i en dialog om fremtiden i lokalområdet, forklarer Morten Bo.

Det er meningen, at alle kan få indflydelse på Blokhus/Hunes udviklingen og der i fællesskab arbejdes med at opdatere den nuværende plan.

Nogle af projekterne, der er prioriteret lige nu er blandt andet Blokhus Sømærke og kystsikring, etablering af fjernvarme i Blokhus og Hune, bosætning, legeplads og byfornyelse.
Derudover er der flere ønsker og projekter undervejs.

 

-Denne aften vil vi drøfte udviklingsplanen, og de fremmødte vil også kunne komme med ønsker til de tiltag, som ud fra deres synspunkt skal arbejdes med fremover, siger Morten Bo.

Vi håber, at der er mange, der har lyst til at deltage. Det er gratis at være med, og jo mere vi kan inddrage tanker og ønsker desto stærkere vil planen naturligvis blive.

Morten Bo er sammen med sin partner Nohr Winterfalk ejer af herretøjsforretningen Monomen og driver samtidig eaudeparfume.dk som en shop in shop i Butik Laden i Hune.

Han har nu valgt at give stafetten videre til en ny landdistriktsrepræsentant for Hune/Blokhus.

-Jeg synes det lokale udviklingsarbejde er utrolig givtigt og spændende, men jeg har lige brug for at fokusere og bruge alle mine kræfter i vores nyetablerede virksomhed, afslutter han.

Morten Bo - Monomen - Laden

Læs om fantastiske oplevelser og events