Nyheder
imported

Lokale nyheder fra kommunen

Her kommer der et overblik over, hvad der er sket i den seneste tid

Tekst: Martin Frandsen Foto: Presse

Byggegrunde i Ingstrup
Et mangeårigt ønske om at få flere byggegrunde i Ingstrup føres nu ud i livet.

Jammerbugt Kommune har modtaget en henvendelse fra en privat investor, som vil opføre tæt/lav boliger i byen ved Sdr. Ringvej og Præstegårdsvej. Samtidig vil Jammerbugt Kommune byggemodne parcelhusgrunde i Ingstrup.

Boligområdet udlægges til 8 attraktive rækkehuse og 3-4 kommunale parcelhusgrunde.

Årets Iværksætter
LBS Staal i Pandrup er Årets Iværksætter 2020 i Jammerbugt.

Det blev afsløret på en virtuel overrækkelse af formanden for Erhvervsforeningen, Brian Bertelsen. Ud over hæderen følger 5.000 kroner med prisen.
LBS Staal drives af Preben Lausten og Lasse Have Nielsen. Virksomheden har  videreudviklet sin succesfulde virksomhed og har via en dialogbaseret kundetilgang øget sin indtjening uden, at det er sket på bekostning af medarbejdertrivslen.

Årets idrætspriser
Idrætspriserne i Jammerbugt blev i år uddelt virtuelt, og der var i alt 66 modtagere af idrætspriser.

Årets Ungleder blev 17-årige Laura Vedsted, som er træner i Skovsgaard/Brovst.

Vinder af Årets Lederpris blev Marianne Dissing Kragh fra Aabybro HKs hold i Lykkeliga. Hun har i mange år har været en aktiv foreningsleder i Aabybro HK og været initiativtager til at få Lykkeliga til Jammerbugt Kommune.

Nybolig med ny ejer
Ejendomsmægler og indehaver af Nybolig i Aabybro og Brovst, Mathias Nørskou Overgaard, overtager ved årsskiftet Nybolig Pandrup og Nybolig Løkken.
Den afgående indehaver i Nybolig Pandrup og Nybolig Løkken, Claus Eskildsen, ansættes som ejendomsmægler.

Det samme gælder for Tobias Lynnerup, Pandrup, mens medindehaver af Nybolig Pandrup og Nybolig Løkken, Jørgen Lynnerup, går på velfortjent efterløn.

Årets Handicappris
Vinderen af Handicapprisen 2020 er Aabybro HK LykkeLiga, som er den lokale afdeling af det nationale håndboldfællesskab for børn med udviklingshandicaps og deres familier.  

Her har børnene fundet et fællesskab, hvor alle trives. Her er de håndboldstjerner – uden udfordringer og diagnoser. Børn og unges selvværd og selvtillid bliver boostet.

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events