Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Loppeshop og Portvinssmagning

Women’s Weekend Blokhus arrangerer Secondsale Deluxe og Portvinssmagning i samarbejde med Nordstjernen og Strandingskroen d. 5. og 7. sept.

Blokhus:

Women’s Weekend Blokhus arrangerer Secondsale Deluxe og Portvinssmagning i samarbejde med Nordstjernen og Strandingskroen d. 5. og 7. sept.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Portvine for kvinder

Fredag d. 5. sept. er der Portvinssmagning for alle interesserede kvinder kl. 20.00 på Strandingskroen i Blokhus.

– Portvin er også for kvinder! Velfremstillet portvin smager altid godt – men især i den kolde og mørke årstid, som vi nærmer os, er det skønt at hygge sig med et godt glas port, mens man filosoferer over livet, læser en spændende krimi eller bare vil hygge sig. Det vil vi forklare kvinderne, fortæller indehaver Lars Tømmerby. Der serveres 3 lækre Portvine med ost og sødt for 100,- pr. pers. Køb billetter på tlf. 98 24 90 07.

Secondsale Deluxe

Søndag d. 7. sept. er der stort indendørs loppemarked for kvinder i Restaurant Nordstjernen. Her vil der blive solgt alt fra tøj, sko, møbler, interiør, nips og meget mere. Hvis man er interesseret i en stand, kan man bestille denne på louise@blokhus.dk, for 50,-. I samme forbindelse tilbyder restauranten frokosttilbud med Stjerneskud, Pariserbøf og Cæsarsalat. Frit valg inkl. 1 glas vin, øl eller sodavand for 118,-

 

Læs om fantastiske oplevelser og events