I en tid med prisstigninger er det vigtigere end nogensinde at stå sammen og løfte i flok. Hos Mæglerhuset har de i år valgt at droppe den årlige julekonkurrence og i stedet starte en indsamling af legetøj til familier med børn, hvor pengene er få.

Vil du være med til at give nordjyske børn en god jul? Du har mulighed for at donere dit barns brugte legetøj, ligesom du naturligvis også er velkommen til at donere nyt legetøj. Alt du skal gøre er at aflevere det i en af Mæglerhusets seks butikker i enten Nørresundby, Aalborg, Dronninglund, Brønderslev, Aabybro eller Sæby. Frist for aflevering er onsdag den 30. november.

Efter sidste afleveringsfrist sørger Mæglerhuset for at videregiver legetøjet til Julehjælpen, som står for den videre distribution til nordjyske familier, der har behov for en hjælpende hånd.

Ligger du inde med noget legetøj, som dit barn ikke længere bruger, så kig endelig forbi en af Mæglerhusets butikker, så det igen i år kan blive børnenes jul. Alle børn fortjener en god jul.

Læs om fantastiske oplevelser og events