Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Magisk Jul i Blokhus: Et juleeventyr

AFLYST: Oplev magien og den eventyrlige julestemning til Magisk Jul, når Skulpturparken Blokhus for 4. år i træk tænder lysene fra d. 1. november.

Foreløbigt tvunget lukket pga. COVID-19 frem til den 4. december

Også i år bydes gæster fra nær og fjern velkommen til Skulpturparkens store juleindsats. Her vil man fra den 1. november kunne opleve Danmarks smukkeste juleby foruden et imponerende og magisk lysshow, hvor over en million julelys tændes i anledningen af den søde juletid.

1 million kulørte lys

Skulpturparken byder på intet mindre end 20.000 m2 fyldt med meget smukke dekorationer, en lysende juletunnel (Europas længste RGB lystunnel), en kyssepergola, et gigantisk juletræ på hele 17,5 meter (Danmarks største), julekaner, rensdyr, smukke guldkareter, store engle, oplyste isbjørne og snemænd, blinkende julestjerner, glaskugler, kærlighedstræer, julehjerter, Disney-figurer, stort Jesus krybbespil, og meget meget mere. Som om at det ikke skulle være nok, så bliver parken i anledning af julen oplyst af mere end 1 million kulørte julelys, der med sine skiftende farver sætter de enestående skulpturer og kunstværker i absolut fokus.

Helt ny juleby med selvstændige butikker

Men selvfølgelig er der ingen jul uden et stemningsfuld juleby. Derfor har indehaver, John Andersen atter tilført en nyhed til parken. – Vi er i øjeblikket ved at få specialbygget 15 store julehytter til parken, fortæller han. Foruden vores Markedsarkade, der vil summe af julestemning og julevarer, etablerer vi disse julehytter i træ, ude blandt vores mange oplyste jern, træ- og sandskulpturer. Fra boderne her vil man kunne købe alt fra kunst og gaver til julens mange specialiteter mv. Dermed tør vi godt love, at Magisk Jul i Skulpturparken 2020, uden sammenligning bliver Danmarks smukkeste, siger han til Blokhus avis.

Book en julehytte til salg af dine varer

Vi har allerede fået en del henvendelser fra interesserede, der ønsker at være en del af årets udstillere. – Med de nye juleudsmykkede hytter, der kan huse ca. 30 udstillere, bliver der mulighed for at endnu flere kan være med, oplyser John Andersen og fortsætter; – Arbejder du derfor med design, kunst eller andre former for håndværk af høj kvalitet? Laver du juledekorationer, eget julepynt eller har spændende julepryd og pynteting i dit sortiment? Har du salg af lækre specialiteter, juleknas eller drikke mv.? Eller måske har du bare ventet på at sælge dine kreationer i Danmarks smukkeste julepyntede park? – Så er det måske lige præcis dig vi leder efter som en af årets udstillere, afslutter han og tilføjer at ca. 60.000 købelystne julegæster tjekker ind i parken i løbe af november og december.

Få svar på alle dine spørgsmål omkring muligheder, m2, tidsrum og periode mm.
Ring på 40797709 eller send en mail på mail@blokhus.dk

 

Læs om fantastiske oplevelser og events