Nyheder
imported

Magiske besøgstal i Skulpturparken

Pr. 21. december melder direktør John Andersen om mere end 45.000 besøgende til Magisk Jul. Det er rekordmange besøg.

Tekst: Louise Kande – Foto: Lars Mørch
Den 20.000m2 store Skulpturpark – med imponerende skulpturer, kunstværker og sansehaver samt Magisk Jul har igen i år vakt stor interesse. På trods af at det har været en strandvejrs sommer mere end en sandvejrs sommer, melder direktør John Andersen endnu engang om fremgang i besøgstal – særligt på baggrund af en stigende interesse for Magisk Jul. Helt præcis er der pr. 21. december tale om 45.000 besøgende til Magisk Jul. Samlet set for hele sæsonen vil besøgstallet ligge på min. 120.000 gæster. 
– Jeg er enormt tilfreds, glad og taknemmelig over, at så mange mennesker har fundet vej til Skulpturparken Blokhus, fortæller en glad direktør, John Andersen, der pointerer at udvidelsen af sæsonen i parken er kommet for at blive.
En samlet indsats
– En forudsætning for at tiltrække vinterturister er selvsagt, at der er et bredt udvalgt af attraktive oplevelser. Og det må man sige, at vi har. Erhvervet har sammen gjort en stor indsats for at styrke destinationen i efteråret og særligt vintermånederne, både ud fra en målrettet og fælles markedsføringsindsats, med den nye skøjtebane, den flotte juleudsmykning og det at vi har besluttet at holde åbent, fortæller John Andersen afslutningsvis.  

Læs om fantastiske oplevelser og events