Nyheder
imported

Magiske og ekstra åbningsdage i julen

- Grundet en helt fantastisk efterspørgsel på ”Magisk Jul i Skulpturparken” har vi besluttet, at gæsterne skal forkæles med ENDNU FLERE åbningsdage. Således lukker vi IKKE ned fra d 17. december, fortæller direktør John Andersen, Skulpturparken Blokhus.

EKSTRA – EKSTRA – ÅBENT TIL MAGISK & EVENTYRLIG JUL I SKULPTURPARKEN

Lørdag d. 23.12: Åbent 14-20.
Søndag d. 24.12: Åbent kl. 10-14. Gratis for børn under 12 år. 
Tirsdag d. 26.12: Åbent kl. 14-20.
Onsdag d. 27.12: Åbent kl. 14-20.
Torsdag d. 28.12: Åbent kl. 14-20.

Således lukker parken ikke i weekenden, som ellers tidligere planlagt.  – Vi holder åbent i juledagene, d. 23., 24.,26.,27., og 28. december, så i kan opleve de smukke og julebelyste sansehaver og kunstværker for millioner af kroner, som forenes med charmerende boder, fortæller direktør John Andersen.

Gratis entré & donation til julemærkehjemmene

Juleaftens dag, d. 24. december, hylder parken alle de små. Således får alle børn under 12 år gratis entré i parken hele dagen. Derudover vil der i juledagene ligeledes være mulighed for at støtte de mange børn på julemærkehjemmene. – Vi giver mulighed for, at vores gæster kan donere et valgfrit beløb, som går ubeskåret til julemærkefonden. Alt fra 1 krone til flere hundrede kroner, er muligt at donere, fortæller John Andersen som opfordrer de, der har mulighed, til at give et bidrag. -Hjælp os med at hjælpe udsatte børn i Danmark!

Kæmpe kagebord

Den 26.12., 27.12. og 28.12. serveres der tillige et kæmpe kaffe/kagebord, Danmarks måske største og lækreste til kr. 89,- for voksne og kr. 50 for børn (3-10 år). Kan bestilles online, med online booking til 2 seatings hhv. kl. 14-15,15 eller kl. 15,30-17,00. Book her: 

Magisk efterspørgsel

 Det går ikke stille for sig i Kulturhuset Blokhus. Oplevelsescenteret, der bl.a. også rummer Skulpturparken Blokhus, er nemlig i en rivende udvikling. Besøgstallene stiger markant, det samme gør efterspørgslen på fester og selskaber i huset og det betyder behov for udvidelse og effektivisering på flere områder. Parken har allerede på nuværende tidspunkt nået sit mål med 100.000 besøgende gæster i år – med udgangen af weekenden d. 16. og 17. december. – Vi har derfor indgået entrepriseaftale med byggefirmaet Keld og Johs, som tager det førstespadestik til udvidelse og ombygning af Kulturhuset 2. januar. Hele indgangspartiet flyttes og udvides gevaldigt. Vi får lavet en smuk kunstbutik med unika- og kunstvarer. Der bliver etableret nye dametoiletter og garderobe. Vi udvider køkken-, lager og gartnerfaciliteter.  Ligeledes får vi lavet lidt flere p-pladser, så der dermed er endnu mere plads til de mange besøgende i huset, fortæller en begejstret John Andersen afsluttende. Læs mere om udvidelsen, Skulpturparken og øvrige nyheder herom her
Læs mere på www.skulpturparken.dk.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events