Nyheder
imported

Masser af ferieunderholdning for store og små

Erhvervsforeningen Destination Blokhus er igen i år klar med: ”Vinterferie i Destination Blokhus”. Her bydes på mere end 50 fantastiske aktiviteter i både uge 7 og uge 8.

Snapchatløb

Mandag den 10. februar er der Blokhus snapchatløb – en god gammel klassiker som ofte er på ferieprogrammet i destinationen.  Snapchat fænomenet er kendt af stort set alle og i dette løb skal deltagerne med deres mobil i hånden løse opgaver i området fra kl. 13-14.

Er der liv og rav ?

Tag det varme tøj på og oplev noget af Danmarks flotteste natur på aller-tætteste hold med naturguiderne Karen og Christoffer fra ”Badass Biologi”. Erhvervsforeningen er glade for, at kunne tilbyde guidede ture i både skoven og ved stranden i Blokhus, da der altid er stor søgning til arrangementerne. Turene er for både store og små. Med ”Badass Biologi” er der både ravjagt og skovtur. I skal være med til at sætte naturen i fryseren, hvor alting holder sig længere. Spor forbliver i den frosne jord, og efterladenskaber kan findes flere uger efter at dyrene har været forbi. I skal kigge under de tykke lag af lun, isolerende mos, hvor biller er gået i hi. Hop i flyverdragten og husk vanterne, når du skal med Badass Biology på en spændende og lærerig skovtur i Klitplantagen. På ravjagten skal ”havets guld” findes. – Vi går sammen på ravjagt i tusmørket, hvor vi med vores UV-lamper lyser, for at finde de fineste ravklumper i sandet og vandkanten, siger biologerne.

Se hele programmet for vinterferie i Destination Blokhus  her 

Læs om fantastiske oplevelser og events