Nyheder
imported

Masser af julehumør på Bratskov

"Herregården Bratskov i julehumør" har været et årligt tilbagevendende arrangement siden 1998 og finder sted første weekend i advent.

Det sker:

Det årlige julemarked fylder igen herregården med julestemning lørdag den 26. og søndag den 27. november.

Tekst: Louise Kande (redigeret) – Foto: Presse

Bratskov danner den sidste weekend i november den stemningsfulde ramme om et rigtigt gammeldags julemarked. De 30 boder med julepynt, julegodter og julegaveidéer er fyldt med inspiration til at gå i gang med alle de hyggelige juleforberedelser.

Den gamle herregård byder også på arbejdende værksteder. Fra smedjen kan man høre den rytmiske hamren, når smeden banker de rødglødende hestesko i facon. I skomagerens værksted går det mere stille for sig, mens der bliver syet sko på gammeldags maner.

Et højdepunkt for de mindste vil uden tvivl være, at selveste julemanden kigger forbi begge dage og hygger med børnene. Lørdag den 26. november fra klokken 14-16 er såvel børn som voksne inviteret til at danse med omkring det store juletræ i gården. Efterfølgende er der nisseløb i parken.

Det er lørdag den 26. og søndag den 27. november, at herregården Bratskov deler ud af sit gode i julehumør.

Julemarkedet er arrangeret af Brovst Borgerforening og Folkekirkens Nødhjælp, og alt fra caféens overskud går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælps arbejde.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events