Aabybro

Mathias overtager Nybolig i Pandrup og Løkken

Ejendomsmægler og Nybolig-indehaver Mathias Nørskou Overgaard overtager ved årsskiftet Nybolig Pandrup og Nybolig Løkken. Med overdragelsen vil han fremover være indehaver af fire butikker.
Mathias Nørskou Overgaard er allerede indehaver af Nybolig Aabybro og Nybolig Brovst, som han overtog tilbage i maj dette år. Og det er planen at videreføre succesen fra de forretninger til de to nye forretninger i 2021.

Fortsat udvikling
-Jeg har været ansat i Nybolig-forretningerne i Aabybro og Brovst siden 2006, og i år blev jeg så indehaver. Gennem mine 14 år er forretningen vokset år for år, og vi har opnået en historisk høj markedsandel. Den udvikling vil vi udbygge, siger Mathias Nørskou Overgaard.
Han glæder sig enormt til at blive ny indehaver af Nybolig Pandrup og Nybolig Løkken.
-Det bliver enormt spændende at overtage de to nye butikker, som vi allerede nu har store planer for, siger han.

Jammerbugten og Vestkysten i fokus
Sammen med resten af sit kompetente team vil Mathias Nørskou Overgaard lægge et aktiv tryk ud i markedet med de nye forretninger.
Ifølge ham vil overdragelsen af de to nye forretninger komme fremtidige kunder til gode.
-Vi vil fremover kunne tilbyde kunderne et langt større udvalg af boliger, idet vores opland udvides betragteligt. Vores sælgere vil mærke fordelene af fire butikker men ét salær, forklarer Mathias Overgaard.

Ansættelser
Mathias Nørskou Overgaard overtager Nybolig Pandrup og Nybolig Løkken 1. januar 2021.
Den aftrædende indehaver i Nybolig Pandrup og Nybolig Løkken, Claus Eskildsen, vil blive ansat som fungerede ejendomsmægler i den nye forretningskonstellation.
Det samme gælder for ejendomsmægler Tobias Lynnerup i Pandrup. Den mangeårige medindehaver af Nybolig Pandrup og Nybolig Løkken, Jørgen Lynnerup går på velfortjent efterløn.

Teamet
Butikkerne tæller fremadrettet fem medarbejdere;

  • Anne Louise Hornum
  • Rikke Hamann
  • Claus Eskildsen
  • Tobias Lynnerup o
  • Mathias Nørskou Overgaard.

Alle bor i lokalområdet og har mange års erfaring med salg af helårs- og fritidsboliger i deres store markedsområde.

Læs om fantastiske oplevelser og events