Nyheder
imported

Merete Hansen er tilbage i arbejdstøjet

Efter et lille års pause fra cykeludlejningen i Hune, er Merete Hansen nu tilbage med fuld power. Påsken står for døren – og det er forår og tid til en ny sæson.

Merete Hansen er i gang med at forårsklargøre cyklerne til det store rykind i påsken. 

Tekst: Louise  Kande – Foto: Presse

Merete Hansen fra Hune Blokhus Cykeludlejning har været væk fra branchen i et lille års tid, men er nu tilbage i arbejdstøjet.  – Jeg savnede mit selvstændige liv, hvor handling hurtig kan realiseres. Og savnede at være en del af det aktive erhvervsliv her i området, hvor vi har et godt samarbejde og sammenhold, fortæller hun.

Merete Hansen har drevet Hune Blokhus Cykeludlejning siden 2004, og har et helt specielt forhold til de mange trofaste og nye kunder. – Jeg glæder mig over at være tilbage. Jeg savnede hverdagen med mine mange kunder. Gæster der kommer her til cykeludlejningen er glade og dejlige mennesker at omgås. Hele den service der er i at snakke med dem, give dem gode oplevelser og fortælle dem om vores område, udleje gode cykler til dem osv. Det savnede jeg så meget, at jeg bare måtte tilbage.

Påsken står for døren

Påsken er en helt speciel tid for området. Også for Merete Hansen. – Efter en stille vinterperiode, begynder området igen at syde af liv, og vi i erhvervslivet glæder os altid til den her tid, hvor gæsterne kommer igen. Vi kan mærke optimisme, sommerhusene bliver åbnet, der kommer flere varer på hylderne i vores butikker, mange trofaste kommer tilbage og nye kommer til, forklarer hun. For Hune Blokhus Cykeludlejning betyder også at sommerhusejerne kommer med cykler på værkstedet og turisterne kommer og lejer cykler.

Aktiv del af området

 Merete Hansen har gennem årene været aktiv ved bl.a. at være med til at etablere Gateway Blokhus, etablere et stort multiområde ved Saltum skole og Nols sø, arrangere guidede ture og er en aktiv medspiller for destinationen. – Jeg er altid frisk på at samarbejde om en god ide, der kan løfte vores område. Jeg synes det er enormt spændende at skabe fede ferieoplevelser for vores gæster – og gerne de aktive af slagsen, afslutter hun med et smil på læben.

Læs om fantastiske oplevelser og events