Øvrige

Mia Tang genvalgt som folketingskandidat

Netop nu varmes der op til kommunalvalg, men i Brønderslev-kredsen, som omfatter Jammerbugt og Brønderslev Kommuner, ser man også frem mod Folketingsvalget og har netop genvalgt Mia Tang som kredsens folketingskandidat.
Mia Tang overtog kredsen ved sidste folketingsvalg i 2019, hvor hun efter tæt løb blandt de konservative kandidater blev 1. suppleant til Folketinget.

Mærkesagerne
Hvornår næste folketingsvalg kommer, er endnu uvist, men i Brønderslev-kredsen er man nu klar til at kæmpe for, at partiet bliver endnu stærkere repræsenteret ved næste folketingsvalg.
– Jeg er utrolig glad for at være blevet genvalgt og dermed at få lov til at stå i spidsen for de mange gode konservative kræfter, som vi har i Brønderslev-kredsen. Der er mange ting at kæmpe for, og jeg har brugt den mellemliggende periode på at følge indgående med i, hvad der er af nordjyske udfordringer, som skal løses på Christiansborg. For eksempel har fiskeriet og landbruget behov for politisk opbakning ift.  Brexit, kvoter og krav fra EU, virksomhederne har brug for mindre administrativt bøvl, og borgerne har brug for et offentligt system, som rent faktisk fungerer. Der er nok at tage fat på, og jeg vil gøre mit bedste for at leve op til tilliden fra baglandet, siger Mia Tang.

Vælgerforeningerne
De to konservative formænd fra vælgerforeningerne i Jammerbugt og Brønderslev er yderst tilfredse med, at der igen står Mia Tang øverst på stemmesedlen.
– Jeg er glad for, at vi igen har en erfaren og meget kompetent kandidat som repræsentant for Brønderslev-kredsen. Mia har som journalist arbejdet indgående med politik i mange år, og det skinner tydeligt igennem i hendes tilgang til politik. Hun er ikke bange for at stille kritiske spørgsmål, hvilket jo netop er centralt for at flytte noget rent politisk, og hun bliver en stærk repræsentant for Nordjylland på Christiansborg, siger Ole Agger Hansen, fmd. i Brønderslev.
Også i Jammerbugt er man glade for genvalget.
– Mia er konservativ ind til benet og går til det politiske arbejde med både ihærdighed og en solid portion jysk stædighed. Hun går utrolig grundigt til værks i de enkelte sager og har mange års erfaring med politik på alle niveauer. Det er vigtigt, at nordjyderne kan se, hvilken samfundsudvikling vi som konservative gerne vil have. Den opgave kan Mia om nogen løfte, og vi er glade for igen at kunne stille med en så stærk kandidat, siger Mugesh Arunagirinathan, fmd. i Jammerbugt.

Læs om fantastiske oplevelser og events