Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

”Mini musikfestival” i Blokhus

De lokale beboere som byens gæster og turister inviteres til masser af musik på Torvet i uge 32

Torvet Blokhus:

”Mini musikfestival”

De lokale beboere som byens gæster og turister inviteres til masser af musik på Torvet i uge 32

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Hver uge i sommer, præsenterer Erhvervsforeningen Destination Blokhus forskellige musikarrangementer, og foruden en stor koncert med Rasmus Nøhr d. 7. august, boomer destinationen også af musik d. 6. og 9. august.

Johnny Madsen Jam d 6. august kl 19.30

Johnny Madsen Jam er en hyldest til en ægte, vestjysk rock'n'roller.  Johnny Madsen Jam fortolker Johnny Madsens sange med dyb respekt for originalen og med nerve og sjæl som disse sange fortjener. Johnny Madsen Jam spiller numre fra hele Johnny Madsens sangkatalog, både de største hits, men også de mere ukendte perler er at finde på sætlisten. Spilleglæden er smittende, lead vokalen er rigtig tæt på originalen, vokalarrangementerne sidder lige i skabet og selv de små uundværlige anekdoter er på plads. Johnny Madsen Jam består af:  – Mogens Mortensen, guitar og sang, Jesper Nordam, bas og kor og Richard Vincent Salsbury, trommer og kor.

The Arrows d. 9. august kl. 19.30

The Arrows’ ekstraordinære optræden i Blokhus, vil være en hyldest til Blokhus i anledning af 150-års jubilæet for Blokhus som Badeby.  Arrows er et vaskeægte Aalborg 60er-band, som har rødder helt tilbage til først i 60erne. Arrows’ nuværende besætning er stort set den samme, som blev dannet i januar 1968 efter en sammensmeltning af The Hunters og The Arrows. Op gennem 70erne spillede bandet landsdelen tynd og stoppede i 1977. Herefter er det blevet til lejlighedsvise revivals, bl.a. 3 koncerter i St. Petersborg i 1992 samt forskellige nostalgi-koncerter, og i 2012 fik bandet lyst til også at eksperimentere med en mere afdæmpet akustisk optræden. Arrows i dag befolkes af: Bent V Kristiansen, guitar. Karsten Bendixen, guitar. Eval Haugaard, trommer, Uffe Christensen, Keyboard  samt Hans-Ole Andersen, bas.

Læs om fantastiske oplevelser og events