Nyheder
imported

Mød op uden reservation og nyd sommeren i Fårup

Det er nu ikke længere nødvendigt at reservere plads, når man gerne vil besøge Fårup Sommerland – og alle forlystelserne kører.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

I sidste uge, meldte Fårup Sommerland ud, at det ikke længere er nødvendigt at reservere plads, når man gerne vil besøge forlystelsesparken. – I behøver blot at møde op på dagen, fuldstændig som I har gjort de sidste mange år. Vi oplever at der i år kommer færre gæster end tidligere år – og samtidig har vi erfaret at vores gæster er gode til at overholde de tiltag, som vi har sat i værk for at sikre et sjovt og sikkert besøg, udtaler direktør Niels Jørgen Jensen der dog opfordrer de gæster, der har mulighed for det, til at købe billetter online, for at alle kommer hurtigere ind i parken og for at mindske kontakten ved billetteringen.

Danskerne skal redde sæsonen

Lige som alle andre år, så kan det undtagelsesvis ske, at parken i sommerlandet kan blive fyldt på dagen, og at der derfor ikke lukkes flere ind. – Men, vi forventer ikke, at det bliver et problem denne sæson, da færre har valgt at købe sæsonkort, og vi generelt ser, at der er færre besøgende, fortæller Niels Jørgen. Fårup Sommerland kæmper ligesom landets øvrige turistvirksomheder og attraktioner lige nu for at holde skindet på næsen og har brug for en ordentlig portion medvind hen over sommeren og efteråret for at komme tilbage på sporet. – Det er vigtigere end nogensinde, at danskerne ikke bare bliver hjemme på terrassen denne sommer, men at vi alle husker at slå teltpløkkerne op på campingpladserne, spiser en kæmpestor is i badebyerne, får booket sommerhuset, som vi har snakket om i årevis – og naturligvis tager børn, børnebørn og venner med en tur i forlystelsesparker, zoologiske haver og museer, forklarer han.

Forlystelserne kører

Niels Jørgen fortæller også, at alle forlystelserne kører, nogle med nedsat kapacitet. – Således kører fårup klassikere som Træstammerne, Rafting og Lynet uden at være påvirkede af kapacitets begrænsninger, siger han.

Aquaparken

Aquaparken, Danmarks største badeland, er også åbnet op for sæsonen. – Det er helt fantastisk at det danske vejr, specielt i disse tider, viser sig fra sin gode side. Der er masser af muligheder for at hoppe i ét af de mange bassiner og vandattraktioner, afslutter Niels Jørgen.

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events