Nyheder
imported

Møder og konferencer i skoven hitter

Hotel Fårup melder om stor vækst

Der er fortsat stor efterspørgsel på at holde møder og konferencer på Hotel Fårup. Dugfriske tal viser, at hotellet i 2019 kunne melde om en fremgang på 35 procent i forhold til året før.

Der er fart på hos det kun fire år gamle Hotel Fårup. Fårup Sommerland åbnede hotellet midt i parken forud for sæsonen 2016, og det er hurtigt blevet et populært rejsemål og konferencested.

I 2019 kunne hotellet således melde om en fremgang inden for møder og konferencer sammenlignet med samme tid sidste år på mere end 35 procent.

Stigningen skinner igennem på både det klassiske dagsmøde, men også på møder med overnatning på Hotel Fårup. Efterspørgslen skyldes blandt andet den anderledes måde, hvorpå Hotel Fårup har mulighed for at kombinere møder med både park og teambuilding, lyder det.

– Vi har haft et godt 2019 på Hotel Fårup. Interessen for afvikling af både konferencer og dagsmøder er støt stigende, og vi spår, at de gode takter fortsætter ind i 2020. Vi kan mærke, at gæsterne efterhånden har kendskab til vores åbningstider året rundt, og at vores mødelokaler danner specielle rammer for en dag væk fra kontoret, siger Niels Jørgen Jensen, der er adm. direktør i Fårup Sommerland.

Hotel Fårup byggede fire nye mødelokaler til 2019 og har dermed seks mødelokaler af forskellige størrelser samt parkens 4D Biograf med plads til 120 personer.

– Vi oplever desuden, at gæsterne synes, det er nemt at kunne bestille både mødefaciliteter, teambuilding samt overnatning samme sted, og efterspørgslen er således stor efter at kombinere mødet med en aktivitet i parken eller i naturen omkring Fårup, så deltagerne får frisk luft og ny inspiration til deres møde, siger Niels Jørgen Jensen.

Økologi og bæredygtighed på dagsordenen

På Hotel Fårup er der store forventninger til det kommende år, der blandt andet byder på øget fokus på økologi, certificeringer og mere omtanke ift. madspild og sortering.

Hotel Fårup arbejder i 2020 med indsatser omkring økologi og går efter at blive certificeret med bronzemærket inden for økologi.

– Der er ingen tvivl om, at gæster og konferencedeltagere i højere grad har fokus på bæredygtighed, når de besøger os, og det er naturligvis også et område, vi vægter utroligt højt. Hotel Fårups ambition er således at blive certificeret med bronzemærket inden for økologi, inden året er omme, siger Niels Jørgen Jensen.

Hotel Fårup blev i 2019 kåret som Danmarks fjerde bedste hotel og råder i dag over 53 værelser og seks mødelokaler.

Læs om fantastiske oplevelser og events