Nyheder
imported

Murermester Allan Thomsen har udvidet forretningen

BLOKHUS: Aabybro/Brovst Murerforretning har fået mange opgaver i Blokhus-området.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse
 

Per 1. maj overtog Aabybro/Brovst Murerforretning kollegaen Søren Holdensen A/S samt firmaets ansatte og kunder, som fortrinsvis bor i Aabybro, Pandrup og Blokhus-områderne, men Aabybro/Brovst Murerforretning arbejder selvfølgelig også udenfor kommunegrænsen.
– Det har været utroligt lærerigt at overtage et så gammelt firma som Søren Holdensen, ikke mindst de kompetencer vi nu har til rådighed i firmaet, siger Allan Thomsen.
– Vi har ansatte, som har mere end 18 års erfaring i firmaet. Det giver en god ballast og betyder, at ingen i firmaet står ”alene ” med et problem i byggeprocessen. Mange kunder efterspørger den samme ansatte til en given opgave, og det giver et skulderklap til vores ansatte og en fornemmelse af, at vi gør det rigtige med fokus på kvalitet til aftalt tid, siger han.

Alsidigt firma

Aabybro/Brovst Murerforretning udfører alt indenfor renovering, kalkning af kirker, tilbygninger, badeværelser og nybyggeri samt sokkel- og beton-arbejde.

Senest har firmaet stået for betonrenovering i badelandet i Blokhus Feriecenter. 
– Vi har masser at lave og har opgaver fra Løkken til Aalborg, fortæller Allan Thomsen, der p.t. har fem ansatte.
Det er ikke alene murerarbejde, fliser, klinker og forsikringsskader, som virksomheden tager sig af.
– Jeg er også kloakmester og udfører også kloakarbejder og  mindre tv-inspektioner. Hvis en kunde oplever et kloakproblem, kontakter de os, og vi forestår al kontakt med forsikringsselskabet, så kunden kun behøver at have kontakt med håndværkeren, fortæller Allan Thomsen, der har mange års erfaring i byggebranchen.
– Vi samarbejder også gerne med andre lokale håndværkere, hvis behovet opstår. Jeg mener, at et godt netværk blandt de lokale håndværkere er vigtigt.
Allan Thomsen blev udlærer murer i 2003 og startede samtidig som selvstændig.
– Jeg kan godt lide at bygge og udvikle, at have den menneskelige kontakt med kunderne, fortæller han.
– Det at skabe noget, at påvirke kunden med viden, muligheder og innovation i byggeriet betyder, at man ikke bare læner sig tilbage og ser til, siger Allan Thomsen.
Men han er ikke alene kendt for sit arbejde som murer- og kloakmester, men også for sin indsats for etablering og udvikling af Nordjysk Elite Speedway. Som direktør for Nordjysk Elite Speedway har Allan Thomsen været med til at få Brovst Speedway Club tilbage i Superligaen.

> Se mere info om Aabybro Murerforretning

 

Læs om fantastiske oplevelser og events