Nyheder
imported

Musik i ferielandet

En stor del af det danske sommerland byder på en lang række gode musikoplevelser. Få et overblik her på siden.

Tekst: Anne Nøhr Ringgren Foto: Presse/Poul Nymark

Futten Blokhus

I Futtens gård – i centrum af badebyen Blokhus – kan du opleve livemusik hver dag imellem kl. 12.30-15.30 og igen kl. 20.00-23.00. En fantastisk stemning fylder den gamle strandingsgård med bindingsværk og stråtage samt kølige drink og fantastisk musik fra forskellige orkestre.

> Se hele koncertprogrammet

Torsdagskoncerter på Blokhus Torv

Hver torsdag er Blokhus Torv centrum for de populære koncerter med danske popnavne. Byen har allerede haft besøg af Die Herren og Poul Krebs og de efterfølgende torsdage frem til og med 12. august er det Rasmus Bjerg (John Mogensen), Dodo and the Dodos og Sømændende, der giver koncert.
Dørene åbner kl. 18.00 og der er opvarmningsband på fra kl. 19.00. Aftenens hovednavn giver koncert fra kl. 20.30.

> Køb billet på Ticketmaster

 

Søndagsmusik på Blokhus Torv

Hver søndag kl. 19.30 frem til og med 15. august er der livemusik på Blokhus Torv, hvor forskellige navne giver koncert. Der er gratis entré. 
Søndag den 1. august kan du glæde dig til orkestret Old Timer

> Se hele programmet for søndagskoncerter i Blokhus

 

Lanternen i Blokhus

Hos Lanternen i Blokhus byder de på levende musik med Kalle Kærlighed to fredage i træk – den 30. juli og 6. august kl. 16.00, hvor terrassen fyldes med hyggelig musik og dejlig stemning.

> Læs mere om Lanternen 

 

Levende musik i feriebyen Løkken

Du kan også glæde dig til hyggelige musikoplevelser i feriebyen Løkken.
Torsdag den 29. juli optræder Brønderslev Harmonikaorkester og lørdag den 31. juli er det Michael Hausted. Den 3. august er det Jens Varmløse, som indtager scenen.

> Se program for feriebyen Løkken

 

Musik til By Night i Aabybro

Torsdag den 29. juli er der By Night i Aabybro. Bandet Montoya spiller i Aabybro Centret fra kl. 18.00 og der bliver spillet Jazz på Torvet i midtbyen.  

 

Levende musik på Gjøl

Hver fredag frem til og med den 20. august kan du nyde livemusik på terrassen hos Gjøl Kro – beliggende lige ud til Limfjorden. Forskellige orkestre og artister vil levere musikalske perler, jazz, folkemusik, sømandssange og harmonika. 
Arrangør er Gjøl Borger & Erhvervsforening.

> Se programmet på Gjøl Borger & Erhvervsforening

 

I Skovens Dybe … Fjerritslev

I Fjerritslev er den tradtionsrige Vesterhavsrock i år afløst af musik i bøgeskoven fredag den 30. og 31. juli. Fredag er der blandt andet koncert med TV2, Pauline, Beers for tears og DJ Nicolai K fra kl. 14-24. Lørdag den 31. juli er det Scarlet Pleasure, Drew Sycamore, Michael Hausted og DJ Nicolai K, der indtager scenen fra kl. 12-24. 
Arrangør er foreningen Vesterhavsrock

 

Kutterkoncert i Thorupstrand

Kom og nyd en dejlig sensommeraften ved Thorupstrand, når bandet Tundra spiller live på en fiskekutter i vandkanten den 28. august kl. 19.00. 
Tundra har optrådt på mange store festivaler, og har gjort sig bemærket ved at udfordre koncertformatet med optrædener på unikke locations som Thingbæk Kalkminer, Nordsøen Oceanarium og Redningshuset i Lønstrup.

Arrangør er Thorupstrand Fiskehus og koncerten er gratis.

 

Har du brug for at blive corona-testet inden du skal ud og høre musik, så er der åbne testcentre forskellige steder i sommerlandet.

> Se oversigt med testcentre

 

> Læs flere aktuelle nyheder fra Blokhus-området

Læs om fantastiske oplevelser og events