Ovenpå en travl uge og efter et kig i køleskabet som er gabende tomt, når det ringer ind til weekend fredag eftermiddag kan det være en stor hjælp, at Myggens står klar til at levere aftensmaden.
Den idé er der i hvert fald mange der ikke har kunnet modstå, da den blev lanceret sidste efterår, og nu har grillmesteren Martin Mygdam, indehaver af virksomheden Myggens ved Løkken, genoptaget succesen.
Igen i år tilbyder virksomheden muligheden for at bestille færdigretten til weekenden uden, at du skal bekymre dig om hverken indkøb eller transport. Det hele bliver nemlig leveret på din trappesten – lige til at varme og nyde enten fredag, lørdag eller søndag. Den eneste betingelse er en bestilling på minimum 2 kuverter.
-Det er simple menuer, der er lette at gå til. Det tager omkring 20 min. at gøre det hele klar, og retterne kan indeholde alt lige fra fisk og skaldyr til burger, siger Martin Mygdam.
Han lover desuden, det er en menu man kan blive mæt af. Prisen svinger lidt afhængig af ingredienserne, men det ligger i omegnen af 160 kr. pr. person, siger han. Aftensmaden leveres i området fra Løkken og sydpå til Aalborg og Nørresundby og som udgangspunkt hver weekend i perioden fra uge 42 – til og med uge 48 i november og igen fra januar til marts 2025.
Der er to årsager til at Myggens har lanceret konceptet. For det første er det, de mere ”stille måneder”, som han kalder det. Aktivitetsniveauet er ikke højt på denne tid af året, og der bliver ikke holdt mange fester eller øvrige arrangementer fra november til januar, så derfor passer det godt ind i hans forretning, uddyber han.
Berømt grilmester
Virksomheden, som er beliggende umiddelbart syd for Løkken i de lokaler, der tidligere dannede ramme om Galleri Munken, er nu omdannet til et hus, der tilbyder en lang række forskellige aktiviteter og oplevelser.
Martin Mygdam er oprindeligt uddannet lærer, men de sidste 15-20 år har han været beskæftiget indenfor madverdenen. Han er i virkeligheden nok mest kendt og anerkendt for hans færdigheder indenfor grillverdenen, for han har været en del af Grill-landsholdet og har i den forbindelse både vundet DM samt deltaget i VM.
Og det er da også nogle af de egenskaber, som han bruger i det mobile setup, som han har fået etableret, så han kan køre ud til kunderne, og tilberede maden hjemme hos dem selv – f.eks. i forbindelse med mærkedage, og her kan retterne være alt lige fra burger til fine dining.
Samtidig bliver der også afholdt en del selskaber i huset ved Løkken. Det er alt lige fra bryllupper til fødselsdage og konfirmationer. Han arrangerer teambuilding, konferencer og julefrokoster, og her henover vinteren kan gæster f.eks. også se frem til Fisk- og Skaldyrsaftener, Barbecueaftener og Vildtaftener udover de pizzakurser, som han i øvrigt også udbyder.