Øvrige

Nærstation åbner i Brønderslev

Mens det ikke blev til en ny nærstation i Jammerbugt Kommune, så åbner politiet tirsdag 14. september nye nærstationer i Aars og Brønderslev.
Justitsminister Nick Hækkerup vil deltage, og denne dag er der også åbnet hus for offentligheden. Alle er velkommen til at komme forbi.

Lokal tryghed
Siden foråret – hvor det blev besluttet at oprette to nye nærstationer i Aars og Brønderslev som led i flerårsaftalen for politiet og anklagemyndigheden – har Nordjyllands Politi arbejdet på at klargøre lokalerne i Aars og i Brønderslev, så de kan huse en moderne politistation.   
– Hvis vi vil have fat i kraven på de kriminelle, kræver det et politi, der er tæt på borgerne. Et politi, som kender lokalområdet godt, og måske også har en ide om, hvem de skal kontakte, hvis der har været ballade i gaden eller indbrud i et hus. Jeg tror på, at de nye nærstationer i Aars og Brønderslev kommer til at få stor betydning for den lokale tryghed, og jeg ser frem til at være med til de officielle åbninger, siger justitsministeren.
Ministeren åbner officielt nærstationen i Aars kl. ca. 09.35, mens han åbner nærstationen i Brønderslev kl. ca. 11.20. 

Mere synlige
Politidirektør Anne Marie Roum Svendsen glæder sig over, at politikredsen nu kan slå dørene op til de to moderniserede nærstationer, der hver får seks fast tilknyttede lokalbetjente, ligesom der også er mulighed for, at politikredsens kørende beredskab kan arbejde fra nærstationerne.
– Vores nye nærstationer med fast personale betyder, at vi som politi kan komme endnu tættere på nordjyderne. Vi bliver mere synlige i nærmiljøet, og vi ved, at det øger trygheden, når vi kan udføre vores opsøgende politiarbejde og anden borgerservice fra lokaler tæt på borgerne, siger Anne Marie Roum Svendsen. 
De to nye nærstationer vil have en åbningstid på mindst 15 timer. 

Læs om fantastiske oplevelser og events