Brovst

Narko-påvirket knallertkører anholdt

Da en kørende patrulje fra Nordjyllands Politi befandt sig på Østergade i Brovst torsdag 7. januar om morgenen, lagde betjentene mærke til en lille knallert, som kørte lidt usikkert. Derfor standsede politiet den 19-årige knallertfører til kontrol.

Berettiget mistanke
Da betjentene henvendte sig til føreren og fik øjenkontakt, kunne de hurtigt se, at hans pupiller var røde.
Det vakte omgående mistanke til påvirket kørsel, hvorfor betjentene instruerede knallertføreren i at deltage i en narkometertest.
Og den mistanke viste sig at være på rette sted – testen gav nemlig udslag for, at knallertføreren tilsyneladende var påvirket af cannabis under kørsel.
Derudover viste politiets systemer, at knallertføreren ikke havde erhvervet kørekort til lille knallert.

Sigtet og anholdt
Politiet sigtede og anholdt derfor knallertføreren for knallertkørsel under påvirkning af euforiserende stoffer samt knallertkørsel uden førerret. Efterfølgende kørte politiet den sigtede til skadestuen for at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.
Ejeren af knallerten, en 59-årig mand, blev ligeledes sigtet for brud på oplysningspligten, da han overlod køretøjet til den anholdte knallertfører. Ejeren sigtes ligeledes for, at knallerten hverken var lovpligtigt forsikret eller indregistreret.

Læs om fantastiske oplevelser og events