Aabybro

Natasja og Victor til København

Udtaget til at deltage til fødselsdag i Kongehuset
jammerbugt kommune Victor Natasja og borgmesteren

Natasja og Victor bliver prinsens gæster fra Jammerbugten, oplyser Jammerbugt Kommune i en pressemeddelelse.

Begge repræsenterer de mangfoldigheden af unge i Jammerbugt Kommune, og det har været medvirkende til, at de nu skal afsted til fest på Christiansborg d. 15. oktober, når H.K.H. Prins Christian inviterer til fødselsdag – sammen med 18-årige fra hver af Danmarks 97 andre kommuner.

Natasja Joan Pilgaard fra Halvrimmen er studerende på SOSU Nord i Brovst og vil gerne være handicaphjælper. En stor del af fritiden går med at passe, pleje og ride islænderheste.

Victor Lund Andersen fra Fjerritslev går på Fjerritslev Gymnasium og vil gerne være arkitekt. I sin fritid arbejder han på Fjerritslev Kro og passer plejebørn. Han har også i mange år været aktiv som både udøver og træner indenfor springgymnastik.

Udvælgelsen i Jammerbugt Kommune er foretaget af en gruppe bestående af repræsentanter fra Børne- og familieudvalget, Børne- og familieforvaltningen samt Skole- og dagtilbudsafdelingen efter gennemgangen af de 25 ansøgninger, som Jammerbugt Kommune modtog, da kommunens 18-årige blev opfordret til at lægge billet ind på fødselsdagsfesten under overskriften “Mangfoldigheden blandt de unge i Jammerbugt Kommune”.

De to unge Jammerbugt-repræsentanter blev begge overrasket af formand og næstformand for Børne- og familieudvalget, Susanne Møller Jensen og Ulla Flintholm, midt i henholdsvis en psykologitime på Fjerritslev Gymnasium og en sygedag derhjemme.

De blev efterfølgende inviteret en tur på rådhuset i Aabybro for at trykke hænder med borgmester Mogens Christen Gade og modtage en Jammerbugt pin.

Selv glæder de to sig til festen på Christiansborg. Forventningen er, at det bliver en oplevelse for livet og målet er selvfølgelig at få en god snak med fødselaren.

Læs om fantastiske oplevelser og events