Nyheder
imported

Natlig velkomst til de udenlandske gæster

Fra 15. juni er det igen muligt for udenlandske feriegæster at krydse den danske grænse, og derfor vælger Sol og Strand at holde ekstraordinært åbent på bureauerne i Løkken og Hune.

De to bureauer venter i alt omkring 160 udenlandske ankomster den 15. juni – hovedparten af disse er gæster fra Tyskland. – Vores gæster har booket feriehuset allerede fra lørdag den 13. juni, men de kan først komme over grænsen om mandagen. Derfor har vi besluttet vi, at vi vil åbne kontorerne om natten for at give vores udenlandske gæster mulighed for at komme i deres feriehuse i det øjeblik, det er muligt, siger bureauchef i Løkken, Gabriele Greiner.

Gyldigt lejebevis

Regeringen har besluttet, at gæster fra Tyskland, Norge og Island kan få indrejse i Danmark ved fremvisning af et gyldigt lejebevis på et ophold af minimum seks dages varighed. Der er dog lavet en undtagelse i den første uge efter grænseåbningen, hvor man tillader indrejse, selv om der blot resterer fem dage tilbage af bookingen.

Passerer lige over midnat

I princippet kan gæsterne fra udlandet passere grænsen et minut efter midnat. Det er dog svært at forudse, hvornår de første gæster ankommer, men en ting er sikker: De vil blive taget godt imod. – Vi glæder os uhyre meget til igen at kunne byde velkommen til vores udenlandske feriegæster. Vi ved, at de har set frem til at komme til Danmark og nyde den danske natur, og i dagens anledning vil vi stå klar med en pose rundstykker, som gæsterne kan indtage i feriehuset efter en lang transporttid, siger bureauchef i Hune, Emil Klastrup.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events