blondehuset, julegave (1)
Løkken

Nattøjsdage i Blondehuset

Personalet i Danmarks største lingeributik inspirerer på en sjov måde

Fra på lørdag 26. november og alle weekender frem til jul, afholder Blondehuset i Løkken igen nattøjsdage i butikken.

– Det er simpelthen en sjov gimmick, som startede for år tilbage, fortæller indehaver Helle Svendsen. Alt personalet er iklædt det nyeste nattøj, loungewear og kåber, og på den måde inspirerer de både mænd og kvinder til ønsker og køb af hyggelige, bløde pakker under juletræet 24. december.

– Vi har lyst til at vise vores mange mærker og designs frem, og det gøres da i den grad, hvis det er live fortæller Helle videre, da Blokhus avis møder hende i Danmarks største lingeriforretning på Søndergade 20 A i Løkken, en tidlig onsdag morgen.

Butikken emmer af julehygge og alt er flot pyntet op til jul, og i herre-loungen er der lidt sødt til ganen og en kop kaffe. I butikkens vinduer futter toget rundt på modeljernbanen, som efterhånden er blevet en fast tradition i byen. Vinduerne prydes også af både smart, klassisk og yndefuldt undertøj, tilbehør, kosmetik, hudpleje og smukke lys. Man kommer helt klart i julestemning.

BlondeHuset_jul_2020_13
nattøj blondehuset
blondehuset natttøj

Service med hjertet

Blondehusets højsæson er om sommeren, men butikken har selvfølgelig også masser at byde på op til jul.

Det er særligt nattøj og hjemmetøj som lounge wear, der bliver solgt op til højtiden, og selvfølgelig også undertøj – og man kan altid regne med en stor hjælp og en høj service ydet med hjertet.
For manden er det en god ide at have kigget lidt i skufferne og mærkerne inden julegavekøbet til fruen, men er det ikke sket, så er Helle og personalet klar med deres ekspertise. Blondehuset bestræber sig nemlig på at give en service ud over det sædvanlige. – Vi har en stor viden inden for vores felt og deler meget gerne ud af den, smiler hun.

Som altid pakkes julegaverne smukt ind og alle ansatte nyder at gøre noget ekstra ud af det, fortæller Helle, der mener at indpakningen er en stor del af oplevelsen ved at modtage en gave. Alle i forretningen glæder sig til at byde indenfor til julehygge og julegaveindkøb og altså iklædt nattøj alle weekender frem til jul.

Læs meget mere om Blondehuset og indehaver, Helle Svendsen i portrættet: Tæt på

blondehuset natttøj2
BlondeHuset

Læs om fantastiske oplevelser og events