Blokhus

Naturoplevelser i Gateway Blokhus

Inspiration til udendørsoplevelser med familien

I Gateway Blokhus, der er beliggende imellem Blokhus og Hune, er der gode muligheder for at nyde skønne naturoplevelser. I den dejlige klitplantage er der f.eks. både vandre- og løbestier, fitnessrute og sundhedsspor samt en skøn mountainbikerute på 10 km.
Derudover kan familien tilbringe en hyggelig stund på naturlegepladsen, tænde bålet hvis vejret tillader det eller bage brød i naturbageovnen.
Medbring evt. snobrødsdej og hyg jer med at nyde en picnictur – enten under åben himmel i madpakkehuset. Der er borde og bænke på det store areal midt i plantagen.
Hele naturlegepladsen er af høj kvalitet til stor fornøjelse for børnene i familien.
Børnene kan svinge sig i trækronerne eller prøve gynger og klatrestativerne. Her kan der brændes krudt af inden der skal hygges med forfriskninger.

Begiv dig ud på Hærvejen – den røde rute, som du kan finde fra den store plads i midten af plantagen. Den har et forløb sydpå igennem plantagen, og den vil føre dig forbi Nørre Sø og Søndre Sø, hvor der kan nydes smukke udsigter.
Fra den åbne plads har Sti 100 også sit udspring, og den vil føre dig nordpå mod Løkken

Indgangen til Gateway Blokhus findes fra Aalborgvej, og der er en stor P-plads, hvor du kan parkere bilen.

Har du hunden med på ferie, så kan du på modsatte side af Aalborgvej, besøge en hundeskov, så de firbenede også kan få lov til at strække ben. Også her er der P-plads til bilen og den gule rute er på 1,7 km.

Yderligere information finder under stier og kort.  

Læs om fantastiske oplevelser og events