Aabybro

Nørhalne Viser Kunst

Internationalt snit ved årets udstilling

– Fra torsdag 30. januar til og med den efterfølgende søndag danner Nørhalne Hallen igen ramme om kunstudstillingen, Nørhalne Viser Kunst, som byder på værker fra 64 kunstnere.
Der er fri entre for alle.

Privatfoto

Fernisering torsdag aften
Udstillingen åbnes med festlig fernisering torsdag 30. januar klokken 19, og der kan opleves alt fra malerier, glas, keramik og porcelæn til smykker, skulpturer, sten, bronze, jern og tekstil.

Det er 21. gang, der arrangeres udstilling i Nørhalne Hallen, og det sker i tæt samarbejde mellem IFN’s Kunstvenner og Idrætsforeningen Fremad Nørhalne.

Privatfoto

Omkring 7000 gæster
Udstillingen er blevet til noget af et tilløbsstykke og er de senere år blevet besøgt af 7.000 gæster, de dage udstillingen varer.

Det betyder også, at flere og flere anerkendte og professionelle kunstnere fra hele landet anmoder om at deltage.

Privatfoto

Internationalt snit
For andet år i træk vises værker af den internationalt anerkendte kunstner, Carsten Frank, samt værker fra en række nye spændende kunstnere fra hele Danmark.

Udstillingen byder også på skulpturer og keramik af Konstacija Dzimidaviciene og Diana Dauksiene fra Litauen samt fantastiske malerier af Rasa Dzimidaviciute Olesen fra Danmark.

Kunstneren bag motivet på årets plakat er den anerkendte bornholmske keramiker, Simon Kofoed, som også har en stand på udstillingen.

Privatfoto

Lodtrækning om kunst
Hver udstiller skænker et mindre kunstværk, som bortloddes blandt de gæster, der køber et katalog ved indgangen.
Udtrækning af vinderne foregår søndag kl. 16.30, og vinderne bliver offentliggjort på foreningens hjemmeside.

Privatfoto

Kunstcafe i hallen
Der etableres kunstcafé i hallen med mulighed for at købe kaffe med brød eller kage, en kold øl eller et glas vin.

Privatfoto

Børn udstiller også
Lokalsamfundets 250 børn fra dagpleje, vuggestue, børnehave og skole vil have en særudstilling i den ene ende af hallen med hver deres billede.
Der er arrangeret en særlig fernisering for børnene fredag formiddag, hvor de samtidig kan nyde en forfriskning og lidt frugt.

Læs om fantastiske oplevelser og events