Nyheder
imported

Nord Sko nu også med tøj og brugskunst

Rikke Gellert kan se tilbage på 7 år med sko i Hune.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Nord Sko går påsken i møde med et udvidet varesortiment, da den populære skobutik nu også sælger både modetøj og brugskunst.
– Der er flere af vores kunder, som har efterspurgt det, og ligesom nethandel er en stor del af butikken, så får vi med tøj og brugskunst flere ben at stå på, forklarer Rikke Gellert.
– Men det er helt klart stadig sko, som vi er bedst til, og det bliver vi ved med at være. Tøj og brugskunst til sommerhuse, hjemlig hygge og værtindegaver er det ekstra krydderi i vores webshop og i butikken, fortæller Rikke Gellert.

Starten i Hune

Nord Sko har netop både lanceret sin nye webshop samt kunnet holde 7-års fødselsdag i Hune.
– Vi havde sommerhus heroppe, og en dag, vi var ude og gå en tur, så jeg et ledigt lokale, og så åbnede jeg i første omgang en sommerbutik, da jeg den gang også var kørende sælger, fortæller Rikke Gellert om starten.
Åbningen skete i et mindre lokale på den anden side af vejen i forhold til den nuværende forretning i Hune.
– Men jeg kom til at mangle kvadratmeter, og efter to år flyttede vi herover for at få plads til en Skechers shop i shoppen, og den er meget populær, siger hun.

Hele året

Gennem årene har Nord Sko fået en stadig større kundekreds.
– Det har været rigtig godt at være her. Der er et kæmpe opland til Blokhus, og med den store udvikling er området blevet en helårsdestination, siger Rikke Gellert.
Nord Sko havde heldigvis nået at få sin webshop på plads, inden corona ramte detailhandlen, og Rikke Gellert ser med glæde frem til en ny sæson uden corona.
– Vi glæder os. Endelig kan her komme turister fra alle lande.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events