Nyheder
imported

Nordjyde blev Årets Unge Erhvervsleder i Danmark

René Zeeberg fra Jammerbugt Kommune har fået prisen som Årets Unge Erhvervsleder i Danmark

Jammerbugt Kommune:

Nordjyde blev Årets Unge Erhvervsleder i Danmark

René Zeeberg fra Jammerbugt Kommune løb onsdag aften med prisen som Årets Unge Erhvervsleder i Danmark. Det er blandt andet på grund af hans evne til at skabe betydelige resultater i forhold til den lokale erhvervssektor, lyder det i begrundelsen

Tekst: Louise Kande (redigeret)

-Prisen er i høj grad et skulderklap til kommunen. Men jeg havde ikke regnet med at vinde, så det er helt vildt, at jeg kan kalde mig Årets Unge Erhvervsleder i Danmark. Jeg tror lige, det skal gå op for mig, siger en stolt René Zeeberg, erhvervs- og turistchef i Jammerbugt Kommune.

Onsdag aften vandt han som den første offentlige leder nogensinde prisen som Årets Unge Erhvervsleder i Danmark ved arrangement i Aarhus.

40.000 indbyggere og 2.300 virksomheder
Udover den personlige anerkendelse af hans tilgang til ledelse er han glad for, at prisen er med  til at sætte fokus på kommuner generelt som en aktiv medspiller i erhvervslivet.

-Jammerbugt Kommune har knap 40.000 indbyggere, 2.300 virksomheder og en lav fraflytningsprocent. Vores vigtigste rolle som kommune er at understøtte virksomhederne, være synlige og lettilgængelige over for dem og ikke mindst bidrage med uvildig sparring og vejledning, lige fra iværksætterens første skridt til mere veletablerede virksomheder i vækst, forklarer René Zeeberg.

Netop forholdet til erhvervslivet var en vigtig del af begrundelsen for dommerpanelets kåring af 34-årige René Zeeberg som Årets Unge Erhvervsleder i Danmark.

-René har i en ung alder præsteret at skabe et vinderhold omkring en svær opgave, hvor det kræver ekstraordinært store doser ledelseskvaliteter at kunne levere. René er som leder dialogfokuseret og udvikler tæt sammen med interessenter – i modsætning til en mere konservativ top-down ledelsesform, skriver dommerpanelet i deres begrundelse.

Årets Unge Erhvervsleder i Danmark blev kåret ved et arrangement i Aarhus onsdag aften. René Zeeberg vandt i oktober prisen som Årets Unge Erhvervsleder i Nordjylland og gik dermed videre til den nationale kåring sammen med fem andre lokale vindere.

Netværket Junior Chamber International (JCI) står bag kåringen og arrangementet.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events