Nyheder
imported

Nordjyske Wolf Camper skal levere tøj til Fårup Sommerland

Personalet i Fårup Sommerland skal ha’ nyt arbejdstøj. Leverandøren bliver Tårs-virsomheden Wolf Camper, der er specialist i tøj til friluftsmennesker.

Tekst: Redigeret af Update – Foto: Pressefoto

 

Der skal tages mål af numser og benlængder i Fårup Sommerland. Anledningen til denne lidt anderledes event er, at Fårup Sommerlands 450 medarbejdere fra næste sæson skifter det gamle, kendte arbejdstøj ud med nyt og bedre. Opgaven bliver lagt i hænderne på en anden nordjyske virksomhed, nemlig Wolf Camper fra Tårs. Indehaver og grundlægger, Mikael Sørensen er glad og stolt over ordren, der er den største i Wolf Campers ca. ti årige historie. De mange unge medarbejdere i Fårup Sommerland er storforbrugere af arbejdstøj, så der skal sys 2500 polotrøjer, 1000 softshell jakker, 1500 par bukser og 1500 tørklæder inden næste sæson, hvor tøjet skal tages I brug.

– Vi er glade for at levere til en virksomhed som Fårup, som har et godt image, og som behandler deres personale godt. Vores koncept passer rigtigt godt til Fårup, for vores tøj er designet til skoven og et aktivt friluftsliv, siger Mikael Sørensen.

 

Verdens bedste tøj til verdens bedste personale

– Vi har kigget på andre leverandører af outdoor beklædning, men valget faldt på Wolf Camper, fordi det er tøj i en meget høj kvalitet, som både er funktionelt, åndbart i sommervarmen og hurtigt tørrende i regnvejr. Vi er ret tilfredse med, at vi med valget af Wolf Camper får en nordjysk leverandør – det giver god mening for os, at det ”bliver i familien”, siger Fårup Sommerands parkchef, Niels Jørgen Jensen.

Læs om fantastiske oplevelser og events