Nyheder
imported

Nordstjernen får Gazelle

Restaurant Nordstjernen i Blokhus er nu på Børsens liste over landets hurtigst voksende selskaber.

Jakob Tømmerby fra Restaurant Nordstjernen i Blokhus, har netop modtaget sin første Gazelle.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Gazellevirksomheder 2017 bliver kåret hvis de i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft positiv vækst i omsætning eller bruttoresultat, og samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Det er hårde krav og imponerende klaret af alle årets gazeller, forklarer Niels Lunde, chefredaktør ved Børsen. 

Efter 8. år som selvstændig, har Jakob netop modtaget sin Gazelle. – Jeg fik et brev fra Børsen. Først tænkte jeg: ” hvad vil de mon sælge mig?”, men det gik dog op for mig, at Nordstjernen var udnævnt som Gazelle, siger Jakob. Han skynder sig at fortæller sin kone, Lene det: -Ja, vi drikker ikke sådan vin, men nød da et glas iskoldt danskvand med frugtsmag. Det skulle jo fejres. Da jeg spørger ham, hvad han føler i det øjeblik, at han ser brevet, tager den nordjyske beskedenhed over:– Jeg bliver jo stolt og glad, men det skal vi nu ikke snakke så meget om. Jeg vil hellere give en kæmpe stor tak til mine dygtige medarbejdere og ikke mindst min familie. –Jeg investerer rigtig meget tid i restauranten, og det er selvfølgelig kun muligt, fordi mit bagland støtter mig og også selv engagerer sig i den. En kaptajn kan kun styre et skib, hvis han har en god besætning.

Et område der vækster

Ifølge Jakob, kan årsagen til væksten skyldes flere ting. – Det er hele konceptet omkring Nordstjernen der vækster. Vi rammer en bred målgruppe og oplever flere gæster på hverdagene til almindeligt restaurantbesøg, men vi ser også en vækst i selskaber, forklarer han og fortsætter. – Den positive udvikling i området smitter jo også af på restauranten. Det har da noget at sige, at vi dels får flere turister, dels flere fastboende og ikke mindst endnu flere endags-turister til området.

Gazellekåring Nordjylland

Tirsdag d. 31. oktober tager Jakob fri på Nordstjernen. Han skal nemlig til Gazellekåring for Nordjylland på Musikkens Hus. – Her skal jeg møde de øvrige gazeller i Nordjylland og have inspiration og gode råd til, hvordan jeg kan øge væksten yderligere, afslutter han med et smil. Men det er også ved kåringen i Aalborg, at der udnævnes en gazellevinder for hele Nordjylland.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events