Nyheder
imported

Novasol netværker og holder vildmarksdag

Fredag d. 18. maj afholder feriehusudlejningsbureauet Novasol en spændende eventdag. Der bliver bl.a. mulighed for at tale om udlejning af feriehuse, møde Jon Lindberg og bygge shelters mm.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Der er mange overvejelser forbundet med at udleje sit sommerhus, og at vælge den rigtige udlejningspartner er en vigtig beslutning. Vi vil gerne fortælle om alle fordelene ved, at udleje igennem Novasol siger servicebureauleder, Berit Bøjstrup og ser samtidig frem til, at potentielle udlejere, fredag d. 18. maj, kan deltage i bureauets store eventdag.

En event for alle

Dagen er ligeledes for områdets lokale, lejere og nuværende ejere. Sidstnævnte kan endvidere få indblik i Novasols nyeste tiltag; Outdoor Wellness. Her vil én af udlejningsbureauets samarbejdspartnere fremvise mulighederne ved at etablere saunaer og vildmarksbade på deres grund. – Det er et helt nyt koncept vi introducerer, fortæller Berit. Outdoor Wellness er en ny trend, hvor det er muligt at kombinere udeliv med spaoplevelser. Et tiltag vi ser meget frem til, således vi kan skabe endnu bedre ferieoplevelser for både vores sommerhusudlejere og – lejere, udtaler hun.

Vildmarks Jon kommer også

Hvis du har fulgt med i DR-serien, Alene i ”Vildmarken” har du også stiftet bekendtskab med Jon Lindberg. Han vandt dysten efter at have tilbragt 45 dage alene i ødemarken i det nordligste Norge. Til Novasols eventdag deltager han med en masse udendørsaktiviteter. Skaber en vildmarksbase, bygger shelters og viser tricks til at tænde bål samt meget mere. Desuden kan alle børn prøve den opstillede hoppepude, der vil være smagning på vildmarksgin samt snobrødsbagning.

– Vi håber med denne eftermiddag, at kunne skabe nye relationer, pleje vores eksisterende kunder og samtidig er det en synlighed af, at Novasol er i lokalsamfundet. Vel mødt til alle, afslutter Berit.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events