Tekst: Lotte Kande Foto: Poul Nymark 

Årets udstilling afholdes 12. – 13. november 2022 på Ingstrup Efterskole og byder på 20 udstillere, der dækker spændende kunstgrene som f.eks. malerier, smykker, glas og keramik.

Åbningstalen i forbindelse med ferniseringen lørdag den 12. november kl. 11 holdes af Løkken-maleren John Kristensen, så der er lagt op til en dejlig eftermiddag med rig mulighed for til at se på kunst og nyde et glas vin.

Kunstforeningen Hvetbo glæder sig til igen i år at kunne slå dørene op til en fantastisk weekend med den 31. udstilling siden 1991, hvor kunstforeningen blev startet. Foreningen håber at se rigtig mange besøgende og glæder også til at vise dem mangfoldigheden og alle de spændende kunstværker.

På årets Novemberkunst er der endvidere mulighed for at se en særudstilling fra Anne Just’s Have med malerier og keramik af Anne Just og Claus Bonderup.

Frivilligt arbejde

Bag dette års udstilling ligger der et stort og spændende arbejde med at finde egnede udstillere, der har en professionel tilgang til kunsten. Bestyrelsen i Kunstforeningen Hvetbo arbejder alle frivilligt for at få udstillingen etableret.

Læs om fantastiske oplevelser og events