Nyheder
imported

Nu er jeg rigtig hjemme

Lis Hvarregård føler sig rigtig hjemme i Hune – nu har hun åbnet Kræmmerhuset

Hune:

Lis Hvarregård føler sig rigtig hjemme i Hune – nu har hun åbnet Kræmmerhuset

Tekst & Foto: Louise Kande

Hvad sker der, hvis et hus bliver til salg i sin fødeby, og søster forsøger at overbevise én til at komme tilbage? Hvis man hedder Lis Hvarregaard, så hører man efter hvad søster siger, også selvom Hune kan virke lidt mindre end Århus og København.

Lis Hvarregaard har slået sig ned i Hune med en lille og rigtig hyggelig forretning – Kræmmerhuset, der sælger antik og gamle ting. Efter mange år i Århus som lærer på en privatskole, en ungdom på Grønland og Færøerne og en hurtig tanke om at flytte til København, blev det familien og en hyggelig tilværelse som antikvitets- møbelsælger der vandt.

– Der er noget nostalgisk ved det her sted. Jeg slapper af, er tæt på min familie og finder på en ro, på en helt anden måde, end når jeg er andre steder. Jeg føler mig hjemme. Jeg har oplevet mange fantastiske lande, byer og forskellige mennesker, men med alderen er det trygheden, roen og min familie der trækker mest.  Og så er det et område i rivende udvikling – hvad angår lokale, gæster og turister, og det er spændende for alle i området.

Læs om fantastiske oplevelser og events