Aabybro

Ny butik åbner i Posttorvet i Aabybro

Endnu ligger datoen ikke helt fast, men medio september åbner Natalie Stentoft Storm sin børnetøjsbutik, Gylp, i et af de to butikslokaler i det nye Posttorvet midt i Aabybro by.

Et børneunivers
Dermed får Aabybro en butik med et udvalg, som ikke findes i forvejen i den hastigt voksende by.
– I Gylp kan man forvente et børneunivers med børnemode. Tøj, barselsgaver og ting til små børn. Det er svært at sætte alder på målgruppen. Nogle mærker er til børn op til 3 år og andre op til 5 år, fortæller Natalie Stentoft Storm.
– Jeg forsøger at ramme et udvalg, så alle kan handle her. Vi går meget op i at få nyheder ofte, så man ofte har lyst til at kigge forbi og se, hvilke nye ting vi har fået, siger hun.
Og navnet Gylp blev foreslået af hendes bedste veninde.
– Jeg synes, det er et sjovt navn, som relaterer til små børn. Man synes enten, at det er et sjovt eller et forfærdeligt navn, men det er noget alle kan huske, forklarer Natalie Stentoft Storm.

Da Walde kom til
Sammen med sin mand Laurits købte Natalie Stentoft Storm hus midt i Aabybro i november 2019, som så blev totalrenoveret frem til sommeren 2020, hvor de flyttede ind i huset, og i december 2020 kom deres første barn, sønnen Walde så til.
– Det var i den forbindelse, at jeg fik ideen om en børnetøjsbutik i Aabybro. Jeg synes, det er ærgerligt, at her ikke er nogen, og jeg kan forstå, at også andre synes, at det mangler, og at der tidligere har været en sådan butik her i byen,
– Og så kan vi godt lide at gå i gang med projekter, siger Natalie Stentoft Storm.
Hun er uddannet socialpædagog med efteruddannelse i stof-behandling, så hun er klar til at kaste sig ud noget helt andet.
– I Gylp vil vi være meget servicemindet, så kom endelig til mig, hvis man har nogle forslag eller ønsker, siger Natalie Stentoft Storm, som ser frem til at åbne det 60 kvadratmeter store butikslokaler, der vil følge byens åbningstider fra mandag til lørdag, med masser af spændende ting til små børn.

Læs om fantastiske oplevelser og events