Aabybro

Ny chef for skoler og dagtilbud i Jammerbugt

Helle Nørgaard Pedersen glæder sig til at videreføre den spændende udvikling på skole- og dagtilbudsområdet i Jammerbugt Kommune, og det bliver ikke ukendt land, når hun tiltræder stillingen som skole- og dagtilbudschef.
Ad to omgange har Helle Nørgaard Pedersen prøvet kræfter med stillingen som konstitueret Skole- og dagtilbudschef i kommunen.

Stor erfaring
– Med Helle får vi en chef, der har et skarpt blik for det tværgående samarbejde, og som har stor erfaring med skole- og dagtilbudsområdet. Det gælder både på det strategiske og på det praktiske niveau. Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, hvor vi sammen skal arbejde for fortsat udvikling af kerneydelsen og sikre kvalitet på området fortæller direktør for Børne- og Familieforvaltningen, Diana Lübbert Pedersen.

En vigtig rolle
Sidst Helle Nørgaard Pedersen tiltrådte som konstitueret chef, var i marts sidste år, da corona-pandemien begyndte.
– Hele vejen gennem pandemien har Helle taget et stort ansvar i løsningen af de mange opgaver. Hun er lykkedes under et stort arbejdspres og en omskiftelig hverdag, og hun har haft en særdeles vigtig rolle i at understøtte og guide det samlede område sikkert gennem den aktuelle corona-pandemi. Samtidig er hun kommet i mål med flere store udviklingsopgaver inden for det samlede område, fortsætter Diana Lübbert Pedersen. 

Har selv prøvet det
Helle Nørgaard har arbejdet som folkeskolelærer i Jammerbugt Kommune fra 2004 og frem til 2012, hvorefter hun i to år var fællestillidsrepræsentant for lærerne i kommunen.
Siden 2014 har hun været pædagogisk konsulent inden for skole- og dagtilbudsområdet med en teamkoordinatorrolle siden 2017.
Endelig har hun været konstitueret skole- og dagtilbudschef to gange, første gang i 2018, og nu – siden marts 2020.
Ud over at Helle Nørgaard Pedersen er folkeskolelærer har hun en Master i læreprocesser.

Inddragelse og involvering
– I min ledelse lægger jeg stor vægt på den løbende inddragelse og involvering af ledere og medarbejder, da det er nøglen til, at vi – i et tillidsfuldt samarbejde – kan lykkes med den fortsatte udvikling af området. Dette så vi får skabt de bedste rammer og forudsætninger for børnenes trivsel og udvikling, mens de går i vuggestue, dagpleje, børnehave og skole. Samtidig glæder jeg mig meget til, som en del af den samlede chefgruppe i Jammerbugt Kommune, at fortsætte udviklingen af det vigtige tværgående samarbejde, siger Helle Nørgaard Pedersen, som tiltræder stillingen 1. august 2021.
Hun er 53 år, hun bor i Birkelse med sin mand og har to voksne døtre. Fritiden bliver primært brugt sammen familien og hendes to børnebørn.

Læs om fantastiske oplevelser og events