Aabybro

Ny coach trodser Corona-virus og åbner i Biersted

– Trods en tid præget af Corona så har Helle Steen Thagaard fra Biersted åbent sin egen virksomhed, Helle Steen Coaching.
Hun tilbyder coaching til både unge og voksne. Og som et særligt tilbud i denne tid med begrænsninger, tilbyder Helle ”Walk and Coach”.

En anderledes måde
– Det er en anderledes måde til at blive coachet på, fortæller Helle Steen Thagaard.
– ”Walk and Coach” er perfekt i en tid som nu, hvor vi skal holde afstand. Det foregår nemlig ved, at vi går en planlagt rute i for eksempel i Fosdalen, hvor jeg coacher dig, mens vi går. Det er en anderledes, men bestemt effektfuld coachingform, der åbner for refleksioner som kun naturen kan give. Turen varer 60 minutter, siger hun.

Klarhed over situationen
– Coaching er en effektfuld måde at skabe klarhed over din situation her og nu, og du får nogle konkrete redskaber, der flytter dig i den retning, du gerne vil. Grundstenen i min coaching er spørgsmål, spørgsmål og atter spørgsmål, der tager udgangspunkt i dit univers, så du kan få afdækket dine ønsker og mål, få øje på de forhindringer, der nu måtte være, og få brudt evt. uhensigtsmæssige mønstre, , forklarer Helle Steen Thagaard.
– Det er spørgsmål, som får dig til at blive motiveret, til at hjælpe dig med at indføre nye alternativer og til at beslutte dig til fremover at handle i overensstemmelse med det, som dig ønsker, uddyber hun.

Helle Steen Thagaard tilbyder walk and coach. Privatfoto

Uddannet i psykologi
Helle Steen Thagaard har tidligere coachet mennesker, der er kørt fast i parforholdet, i jobbet, har udfordringer med deres børn, med stress, angst, med arbejdsløshed eller unge med særlige behov, som de skal i uddannelse eller arbejde.
Hun er uddannet cand.mag. i psykologi, certificeret lifecoach og har over 10 års erfaring i at hjælpe mennesker med at nå de mål og den livsglæde som de ønsker sig og har længe gået med en drøm om at blive selvstændig coach.

Corona eller ej
Muligheden bød sig, da Helle Steen Thagaard skiftede en fuldtidsstilling ud med en deltidsstilling på Nørresundby Gymnasium som mentor og coach i januar 2020.
Siden da boblede drømmen og alt var planlagt til at gå i luften med firmaet midt marts, men pludselig lukkede hele Danmark ned.
– Jeg tog en beslutning om at leve min drøm ud, Corona-tid eller ej. Det handler bare om at være kreativ og tænke ud af boksen og ja, tilbyde coaching i en anden form end vi normalt kender det ude i naturen, siger Helle Steen Thagaard.
Hun har mange planer med det nystartede firma og planlægger Unge Coaching Forløb i forsommeren og Kvinde Coaching Forløb i efteråret 2020.

Læs om fantastiske oplevelser og events