Strandhotellet i Blokhus har tidligere på året kunnet byde en ny hotelchef velkommen. Casper Frederiksen har siden april stået i spidsen for hotellet og er nu sammen med det øvrige hotelteam klar til en travl sommersæson.
Den 39-årige hotelmanager, der oprindeligt stammer fra Struer, har taget turen til Blokhus for at stå i spidsen for byens eneste badehotel.
Med solid erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen er hans fokus rettet mod hotellets drift og udvikling. Omdrejningspunktet er feriegæster og oplevelser, og derudover har han en ambition om at sikre høj kvalitet og god service gennem hele sæsonen.
Jazz og sommermenuer
På Strandhotellet følger en perlerække af uforglemmelige oplevelser hen over sommeren. De byder traditionen tro på frokostjazz i deres idylliske gårdhave. Det sker hver fredag fra kl. 13-16 i hele juli måned og frem til begyndelsen af august. Her kan du nyde solen, mens husorkestret leverer jazztoner til en afslappet frokost i de hyggelige omgivelser.
For at sikre dig en plads til jazz i gårdhaven, anbefales det at kontakte hotellets reception.
Samtidig fortæller hotelchefen, at Restaurant Blå har sammensat en række særlige sommerretter, hvor sæsonens bedste råvarer er i centrum. Et af højdepunkterne, som restauranten varmt kan anbefale, er en nyfortolkning af det klassiske Stjerneskud.
Derudover kan man forkæle sig selv med et eksklusivt skaldyrsfad, fyldt med friske østers, krabbekløer, jomfruhummere, scampi og rejer.
Morgenyoga
Som noget nyt tilbyder Strandhotellet morgenyoga i samarbejde med Yogahuset Aalborg. Yogaen foregår i rolige omgivelser og er åben for alle. Man behøver ikke være gæst på hotellet, men tilmelding er dog nødvendig via Yogahusets hjemmeside.
Fra Strandhotellet lyder det, at hele teamet på Strandhotellet er klar til at tage hul på sommeren og de ser frem til at byde gæsterne velkommen til en sommer fyldt med smag, musik, ro og nærvær i hjertet af Blokhus.