Aabybro

Ny kampagne skal hjælpe trængt erhvervsliv

Fortæl hvordan du har handlet lokalt og støttet lokalt

– Fremrykning af renoveringsopgaver og betaling til leverandører er blot nogle af de initiativer, der på det seneste er sat i værk for at hjælpe et presset erhvervsliv i disse svære tider.

Fokus på muligheder
Nu støtter Jammerbugt Kommune også op med en kampagne, der skal understøtte alle de gode, lokale virksomheder, der er udfordret grundet Corona-krisen.
Kampagnen sætter fokus på alle de muligheder, der er for at støtte dem samt på alle de særlige initiativer og tiltag, virksomhederne har sat i værk for at nå ud til kunderne i denne udfordrende tid. 

Fortæl om at handle lokalt
Alle borgere opfordres i kampagnen til at dele deres historie, om hvordan de har handlet lokalt og støttet op om de lokale virksomheder.
– Det er altid vigtigt, at vi støtter lokalt. Men i denne tid er det ekstra vigtigt – både for at bevare arbejdspladser og holde liv i vores byer og lokalsamfund, siger borgmester Mogens Chr. Gade.

Lanceres 6. april
Kampagnen lanceres den 6. april, hvor det vil være muligt at downloade markedsføringsmateriale på:
www.støtjammerbugt.nu
så både virksomheder og lokalsamfund kan være med til at sætte fokus på kampagnens budskab om at støtte lokalt.

Et stærkt fællesskab
– Vi har et stærkt fællesskab i Jammerbugt Kommune. Vi er gode til at stå sammen og til at hjælpe hinanden, hvilket vi også har vist de seneste uger, der har krævet en særlig indsats. Så jeg håber og tror at borgerne og erhvervslivet vil bakke op og bidrage til dette initiativ, siger Mogens Chr. Gade af.

Læs om fantastiske oplevelser og events